Uncategorized

Muat Turun Ardamax Keylogger

Salam..dalam entry Mr.Hac kali ni Hac nak bagi korang Ardamax Keylogger secara percuma..yaa..percuma! Tutorial kaedah penggunaan Ardamax Keylogger akan menyusul selepas ini.. Muat turun Ardamax Keylogger di sini —> Ardamax Keylogger Sila dapatkan kata laluan di sini —> Password Pasang (install) keylogger tadi pada PC korang dan korang akan diminta untuk memasukkan nama beserta serial […]

Uncategorized

Perisian Binder Untuk Mematikan Pendeteksian Antivirus Terhadap Keylogger

Salam..ok semua..ini ialah entry susulan kepada Muat Turun Adramax Keylogger.. Apa itu Binder? Binder ialah perisian yang digunakan untuk menggabungkan/memadatkan dua atau lebih fail dalam satu nama dan ekstensi (extension). Fail yang ingin digabungkan boleh mempunyai pelbagai jenis ekstensi dan ikon. pengguna mempunyai pilihan untuk memilih nama, dan ikon yang berbeza untuk fail yang akan […]

Uncategorized

Perisian i-Visit v1.2 by George : Perisian Penjana Trafik !

Salam kepada semua The Hykerz dan para pembaca blog My Hackers Are Here.. Untuk entry kali ni, setelah Mr.Hac mengkaji serba sedikit mengenai perisian yang dapat menjana trafik ‘palsu’ untuk blog, kali ni Hac nak bawakan kepada korang satu perisian yang sama fungsinya..cuma, untuk entry sebelum ni, Hac ceritakan tentang Magic Traffic Bot..malangnya, perisian itu […]

Uncategorized

Hotspot Shield

Assalamualaikum semua..The Hykerz apa macam? ada baik? heheh.. (macam loghat ape ntah) Ok..tengok tajuk kat atas, Mr.Hac nak kenalkan dengan korang semua, perisian Hotspot Shield..perisian ni, sama macam Ultrasurf..fungsinya adalah untuk ‘memecahkan’ firewall pejabat anda, dan melangkaui segala sekatan yang ada..contohnya, kalau tak boleh bukak youtube, facebook, nuffnang, twitter, dan SHOUTMIX sebab pejabat dah sekat […]

Uncategorized

Muat Turun Web Browser Terhebat dan Paling Laju Di Sini!

Assalamualaikum The Hykerz dan pembaca-pembaca yang sangat Mr.Hac hargai.. Pada hari ni Mr.Hac nak berkongsi dengan kalian semua tentang satu jenis web browser yang paling hebat Mr.Hac pernah jumpa! Ia lebih hebat dari Google Chrome, Mozilla Firefox, apatah lagi Internet Explorer! Mr.Hac berani jamin sebab Mr.Hac sendiri dah cuba pakai dan ternyata ia sangat berbeza […]

Uncategorized

Entry Khas : Tutorial Kaedah Penggunaan Perisian Trafik, Versi Terkini, dan Penemuan Terbaru Mr.Hac!

Assalamualaikum kipas-susah-mati MyHac..hehehe.. salam sejahtera kepada semua THE HYKERZ dan para pembaca sekalian.. entry kali ni agak gempak sikit sebab Mr.Hac ada jumpa ‘benda’ baru..apa benda tu? haaa…sabar ya..nanti Mr.Hac kongsikan sebentar lagi.. disebabkan agak ramai juga yang request entry kali ni, jadi Mr.Hac tak dapat nak elak lagi.. Mr.Hac ingat bila bagi aje software, […]

Artikel

Pemberian Trafik Percuma : Bagaimana Mereka Melakukannya??

Salam semua sahabat-sahabat MyHAC atau aku gelarkan korang sebagai Hyckerz..ok tak nama fan tuh? ke nak nama lain? heheh.. ye la..macam Slipknot, nama fans dorang Maggots, Cromok pulak Cromers..so fans MyHAC ialah Hyckerz la.. (ehem..MyHAC dah ade fans ke?? hehehe..ni kes syok sendiri tau! jangan tiru~) Ok-ok..cukup-cukup la aku merepek.. sebelum aku habiskan posting entry […]