Uncategorized

Hotspot Shield

Assalamualaikum semua..The Hykerz apa macam? ada baik? heheh.. (macam loghat ape ntah)

Ok..tengok tajuk kat atas, Mr.Hac nak kenalkan dengan korang semua, perisian Hotspot Shield..perisian ni, sama macam Ultrasurf..fungsinya adalah untuk ‘memecahkan’ firewall pejabat anda, dan melangkaui segala sekatan yang ada..contohnya, kalau tak boleh bukak youtube, facebook, nuffnang, twitter, dan SHOUTMIX sebab pejabat dah sekat (block), gunakan Hotspot Shield ni dan korang semua akan dapat bukak kembali..

Kelebihan Hotspot Shield: Hac gunakan Hotspot Shield ni pun sebab Hac dah cuba macam-macam sebelum ni untuk bypass restriction office..jenuh cuba Real Hide IP, Platinum Hide IP, Super Hide IP, Hide The IP, Auto Hide IP dan Hide IP NG..malangnya tiada satu pun yang berkesan melainkan Ultrasurf..tapi sejak dua menjak ni, Ultrasurf seolah-olah ‘enggan’ untuk bukak blog My Hackers Are Here..mungkin, blog ni URLnya mengandungi perkataan ‘hack’, jadi ia tak boleh nak ‘retrive’ URL blog ni disebabkan telah bertentangan dengan prinsip syarikat pembangun perisian Ultrasurf tu..oleh sebab itu la Hac mencuba perisian Hotspot Shield ni pula..dan ia nampaknya berkesan..!!

Kekurangan Hotspot Shield: Ia perlu di-install terlebih dahulu..berbanding dengan Ultrasurf yang lebih ‘Green Software’ iaitu tidak perlukan pemasangan (installation) dan boleh terus digunakan sebaik habis dimuat turun..kemudian, Hotspot Shield ni mengandungi iklan yang agak mengganggu jugak la kadang-kadang..kalau Ultrasurf, tiada sebarang iklan yang akan ditayangkan..namun, disebabkan Ultrasurf tak boleh lagi bukak blog Hac, Hac dah tiada jalan lain melainkan pakai juga la..

Apapun, korang semua boleh cuba perisian tu dengan meng-klik link dibawah:

Klik Di Sini —> Hotspot Shield

Arya Putra
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
https://omghackers.com/

9 Replies to “Hotspot Shield

  1. sebelum ni bro pun rekomenkan saya dengan ultrasurf, memang ok gak, hotspot shield pun ok gak, kwn rekomenkan tapi xde installer .. nasib baik Mr.Hac yang baik hati memberi link …

  2. @ Freaky cuba la dulu..
    cuma perisian Ultrasurf dgn Hotspot Shield ni dikesan oleh antivirus sebagai perisian yg mungkin 'tidak diingini'..tapi jangan bimbang..Mr.Hac berani jamin kedua2 perisian tu bebas dari ancaman virus..

  3. OKAY..TQ…antara ultrasurf..hotspotsheild dan Tor yang mana kira paling selamat untuk hide ip dan tak der trace.. kita dari di tengok oleh SKMM masa nak d/l movie..hehehe

  4. salam mr hac.mau tanya kenapa bila dah on je hotspot line internet jadi slow je

Comments are closed.