Uncategorized

Hack E-mel

Aku pasti ramai yang tertanya-tanya apakah ada cara yang pasti untuk hack e-mel seseorang?

dan aku yakin ramai juga yang baca tips ni untuk hack e-mel penipu (sama ada teman lelaki atau wanita, suami atau isteri)
Adakah mungkin e-mel boleh di-hack?
Yup! itu jawapan yang pasti..hampir kesemua benda berkaitan dengan komputer boleh di-hack..yang membezakannya adalah cara seseorang itu mengaplikasikan kaedah hacking tersebut..
namun, korang semua kena berjaga-jaga terhadap perkara berikut:
1. Tiada sebarang perisian yang membolehkan korang hack e-mel dengan hanya satu klik sahaja..jika korang ditawarkan untuk membeli perisian sebegini, lebih baik abaikan kerana ianya adalah penipuan yang jelas.
2. Jangan percaya kepada apa-apa jenis servis e-mel hacking yang menawarkan RM100 sehingga beratus-ratus ringgit untuk satu e-mel yang akan di-hack..kebanyakannya adalah penipu..
3. Wujud 2 cara yang betul-betul memberikan kesan..namun dalam blog ni, aku utarakan 1 sahaja sebab lagi satu tu agak rumit..
Hacking E-mel : Cara Yang Mudah dan Berkesan!

Cara yang paling mudah ialah dengan menggunakan keylogger ataupun dikenali juga sebagai spy software..keylogger ialah sejenis program kecil yang merekodkan setiap keystroke yang telah ditaip oleh pengguna komputer di keyboard..
Keylogger yang terbaik (bukan virus script) untuk digunakan ialah sniper spy..

sniperspy (Klik di sini)

Sniper spy ialah sejenis perisian yang pintar, yang membolehkan seseorang itu memasuki mana-mana akaun e-mel, atau myspace, atau facebook tanpa ada sekatan terhadap limitasi sesuatu akaun..sesiapa sahaja mampu menggunakannya tanpa perlu menjadi seorang hacker yang pakar dengan skrip java, kod html dan sebagainya..
Dengan menggunakan sniperspy, anda boleh:
1. Dapat apa-apa kata laluan (password) yang telah ditaip..
2. Memantau segala perbuatan pengguna komputer yang telah ditarget..
3. Tidak dapat dikesan oleh apa-apa perisian antivirus (Fully Undetectable @ F.U.D)
4. Remote installation (boleh install software ni dari mana-mana pc kepada target pc)
5. Sangat senang digunakan

Arya Putra
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
https://omghackers.com/