More

  Xiaomi Mungkin Jadi Pengeluar Pertama Dengan Snapdragon 898 Yang Baru

  Dalam beberapa siri pendedahan, Xiaomi dikatakan dalam proses mengeluarkan telefon mercu yang baru. 4 model yang disebut-sebut adalah model Mi 12, Mi 12 Ultra, K50 dan K50 Pro.

  Dikatakan akan hadir dengan skrin OLED dan Super AMOLED, peranti tersebut juga dikatakan akan hadir dengan kadar segar semula skrin sehingga 144Hz tersuai untuk menewaskan mana-mana model yang cuba bersaing.

  Kamera juga dikhabarkan akan menerima kemaskini lebih besar, dengan sensor utama akan dipertingkatkan kepada 200MP. Ini akan menjadikan siri Mi 12 dan K50 sebagai peranti dengan fokus kepada penggambaran mudah alih.

  K50 dikatakan akan hadir dengan Snapdragon 888. Manakala K50 Pro, Mi 12 dan Mi 12 Ultra pula akan hadir dengan Snapdragon 898. Tarikh pelancaran dijangka pada awal 2022.

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: