Uncategorized

PRO RAT (Remote Administration Tool)

Hello dan salam perkenalan dari saya(KudauXzone).com …
saya amat berterima kasih kepada Admin kerana di beri peluang untuk menulis dan berkongsi pengetahuaan yg saya rasa patut kita pelajari bersama…..

Ok guys…Di sini saya ingin memperkenalkan satu software yang agak cukup terkenal dan cukup hebat bagi yang pernah mencubanya…PRO RAT adalah software RAT (Remote Administration Tool)…Pro RAT RAT (Pentadbiran Alat jauh) yang digunakan sebagai perisian akses pc Jauh.

Hari ini dalam artikel ini saya akan memberitahu anda tentang Pemasangan dan Penggunaan RAT PRO.
Pertama memuat turun PRO RAT DI SINI
Password Default: pro

Ekstrak fail ke desktop anda dengan letakkan ke dalam satu folder. Buka ProRat.exe. Klik butang CREATE kemudian buat pelayan Prorat. Pergi ke (no-ip.com) dan buka satu akaun.
Kemudian, dalam Pro connective notification , masukkan alamat IP (DNS), pautan yang diberikan oleh (no-ip.com) dan membiarkan ruangan yang lain tidak diusik…

Buat satu server dan hantar kepada victim utk diinstall di computer.
Kamu juga boleh BIND server dengan software lain atau tukar icon untuk mengelirukan victim..
Jika Mangsa memasang Trojan anda di Komputer, maka kerja anda 50% siap dilakukan.

Sekarang anda perlu untuk mencari IP Mangsa, anda boleh Cari IP dengan Tools Gathering Maklumat, Dengan mengesan IP mengunakan(other software) Penjejak Laman Web, melalui E-mel atau Google.

Apabila anda tahu IP Komputer Mangsa, Buka Prorat pada komputer anda dan masukkan alamat IP komputer mangsa dalam medan teks bersebelahan dengan IP.

Nombor Port kekal Sama.
Nombor Port: 5110.

Tekan butang Connect anda dan cuba untuk mewujudkan hubungan antara penyerang & Mangsa. Jika Sambungan Ditubuhkan Masukkan Password: 123456.
Sekarang anda boleh gunakan PRORAT untuk menggodam komputer dari jauh dan menggunakan semua pilihan untuk HACK Sistem Mangsa…Enjoy..

Tip Keselamatan: Untuk mengelakkan PRO RAT dikesan oleh antivirus, anda boleh menggunakan perisian Crypter dan juga Binder.