More

    Kaedah Untuk Hack WEP Keys (WiFi) Dengan Menggunakan Backtrack 4

    Salam semua..harap semuanya sihat belaka..
    Hac menerima e-mail yang begitu banyak meminta tutorial untuk hack wifi, tutorial penggunaan net stumbler dan lain-lain yang seumpama dengannya..
    kali ini Hac nak bawakan kepada anda semua kaedah penggunaan Backtrack 4 (latest version of Backtrack) untuk menggodam WiFi WEP Keys..

    Untuk mengetahui apa itu Backtrack, sila tonton video dibawah:

    Untuk memuat turun Backtrack 4, sila klik di sini —> Backtrack-Linux

    Untuk mengetahui kaedah hack WiFi WEP Keys, sila tonton video dibawah:

    Arya Putrahttps://omghackers.com/
    A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

    Artikel Terkini

    Artikel Berkaitan

    75 KOMEN

    75 Comments
    Oldest
    Newest Most Voted
    Inline Feedbacks
    View all comments
    BroZooL

    Wah..Mantap ni bro..memang kompem jadi ker bro?

    Arya Putra

    Kalau Backtrack yang buat kerja aku berani potong kek la..komfom menjadi punya..

    DJB

    best nie!
    nanti nak try…

    nasri

    nk buat benda ni utk linux je ke?? tgok link tu de linux.. nk make sure.. tkut wat penat je download..

    Arya Putra

    windows pon boley..ce tengok video kat atas tu..mesti paham punya..

    Ayie

    mantop la bro.. hahaha..

    *ko ada tulis kat shoutbox aku, ''siap disable highlight lagi..ko pernah baca tak pasal hackers bro?''

    Aku tak teringat langsung aku ada disable highlight tuh.. serius.. hahaha.. Nanti aku remove balik.. ^.^

    Arya Putra

    takde hal bro..bukan apa..aku rimas..rimas dengan disable right click la, disable highlight la..bagi aku, orang nak copy entry aku, copy la, asalkan letak kredit/link balik ke blog aku..
    kalau tak letak, tau la ape aku nak buat..huhuh..

    blog-tips-kurus

    speed increase by 800%? uuu…
    btw, "kalau tak letak, nak 'buat' ape tu bro?" hehe..

    *sape kantoi kat SB kpah k-poh?! ^_^

    Arya Putra

    alamak…
    terkantoi la plak..huhuhu..

    Anonymous

    bro,xphm r cmne nk gne…kasi aja cket

    Arya Putra

    ape yang tak faham?
    rasanya dalam video tu dah lengkap dah..
    ce ceghite..ce ceghite..

    UYC

    perhh terbaik la ohek3 ๐Ÿ˜›

    Anonymous

    cara nk gne…aq da download,tp x jmpe pn konsol

    Arya Putra

    kasik cari la bro..explore..
    karang aku duk suap aje, bila masa nak pandainya..

    nurzaman

    bro klu guna skali dengan beini bole kew..
    aritue de bli signal wifi..cd hilang la..
    tp smpat explore ade backtrak ngan beini ..

    nurzaman

    *kene sedut balik nie..

    Arya Putra

    rajinnya ko sampai beli signal wifi segala..
    awat tak beli streamix terus je?
    kan dah murah sekarang..tak payah hack lagi dah..hehehe..
    jangan maraaaa! =)

    ape2 hal kasik try dulu la bro..
    kalau tak boleh jom sama2 kita bincang camano nak kasik boleh..

    Anonymous

    ini da kasi cari la bro,tp x jmpe2..
    naek pning 1 kpale da

    Arya Putra

    sabar..jangan gopoh2..
    nak menggodam, kena sabar..
    kalau gopoh, tak jadi kerja..

    Anonymous

    ok2,sabar..
    ley kasi ajr x?

    Arya Putra

    bro..ko cuba kasitau kat aku dalam video tu apa yang ko tak faham?
    cara2 nak burn backtrack tu dalam cd ke?

    Anonymous

    ea jap2..aku sllu nmpk dlm forum bab hack WEP keys ni..ape kelebihan dia kalau kita dpt WEP keys ni??..maaf tnye soalan bodoh cm ni kat korg yg expert2ni..hahaha

    Arya Putra

    WEP keys tu tau tak pe kebende? hehe..
    ianya bermaksud Wired Equivalent Privacy..
    WEP ni dulu susah la nak crack..

    ia adalah kod keselamatan yang ada pada wifi..dapat kod ni, dapat la pecahkan wifi orang..huhu..

    bob

    wep kacang bro, guna beini lg senang bro, 45minit dh dpt key. gua tgh blajar nk crack wpa/wpa2 key skg ni, sape tau kongsi ler..

    Anonymous

    cam nk burn ke [email protected] tgok dlm vedio tutorial tu x fhm…

    Arya Putra

    alamak..tak faham ke?
    Ok..nanti bial aku free, aku buat entry cara nak burn dalam cd..
    next week aku sibuk..so lambat sikit la keluar entry ya..tungguuuu..

    Anonymous

    mcm mn nk setelkn kes youtube kite nk bkak je video die tlis "an error occurred.please try again later"…den dh poning dh nk wat pe ni…tlg ples…

    Arya Putra

    tu ko bukak kat mane tu?
    office ke?
    maybe ade masalah dengan connection,
    atau office ko block youtube..heheh..

    fiquez

    bro ada dictionary list utk hack WPA tak?.. hehe

    dictionary yg aku dwnload semua tak berguna..

    Arya Putra

    dalam backtrack tu takde ke?
    hmmm..nanti aku cari..

    Aizat Aslam

    bro cara nak hack wpa ade tak..mmg ssh giler la klu gune bactrack nie..ape pon tk paham..sbb sy hack wep pon gune feeding bottle beini tu je..tu pon sng je..harap leh bantu!~

    Anonymous

    bro, kenapa aku tdk blh nk tulis password backtrack??? login blh tulis tapi password xleh bro…

    Anonymous

    btoi la bro ku pn sama bley tulis login jew..tp password xley…de spe2 yg tahu bab ny…please help…

    zidie_90

    huhu senang je tu… tulis je mcm bese… lepas tu tekan je enter…
    dia memang x nampak…ok.

    zidie_90

    bro kenapa bila ak tulis airodump -ng wlan0 dia x detect pn??? sape2 yg tahu kongsi la ye…. backtrack ni kena pakai wireless adapter yang tertentu ke??? guna wireless laptop buleh x???

    wan7020

    bro..cmner ngan wifi p1 wmax tu???dah dpt blm??

    Arya Putra

    Bz sikit ni..
    adeh..help~

    wan7020

    bro nk ako copy paste yg ako taruk kat email ari tu ke??
    tkut org xfaham je…huhuuuu

    Arya Putra

    haaa..baguih jugak tu..hehehe.. ๐Ÿ™‚

    Towkey Limauputih

    bro nnti update utk BT5 plak…

    thanks

    Arya Putra

    Ok..
    nanti aku update ye..

    Anonymous

    bro…klo nk hack wpa psk mcm ne ye?
    leh gune yg ni ke?

    selamat bro…buat cara nak hack yahoo mail..important bro..u mencari kebenara..berdoa & tawakal..berdoa sudah, skrng tawakal & ikthiar nak mencari kebenaran..

    Arya Putra

    adeh..macam mana nak cakap ni..sama je kaedahnya dengan hack facebook..cipta je satu phishing site, upload dalam web hosting, then hantar link kepada victim..clear?

    Anonymous

    ade tak software lain selain drpd beini 1.2.2 & back track utk hack WEP keys (WiFi)?yg lebih friendly user..kalau ade mintak kongsi..tq..

    Anonymous

    bro…aku pakai beini dia cakap no wireless card detect…pesal ek?? laptop baru xder wireless card ker?? or mmg kne beli menatang tuh x kesah laptop baru ke lama..camtuh??

    Forte

    bro, instead of burning the backtrack onto a cd/dvd, blh tak kita boot guna USB? aku bab burn-burn ni taktaulah. hopeful boleh buat mcm tutorial beini tu. anyways, cool tut! Thank you ๐Ÿ™‚

    Arya Putra

    Boleh bro..kena rajin la..sebab nak boot dari USB pun kena 'burn' dalam USB pendrive gak..

    Anonymous

    kalau hotspot bleh hack xbro?

    wan ahboy

    kasi webcam hack satu. ๐Ÿ˜€

    %d bloggers like this: