Salam semua..harap semuanya sihat belaka..
Hac menerima e-mail yang begitu banyak meminta tutorial untuk hack wifi, tutorial penggunaan net stumbler dan lain-lain yang seumpama dengannya..
kali ini Hac nak bawakan kepada anda semua kaedah penggunaan Backtrack 4 (latest version of Backtrack) untuk menggodam WiFi WEP Keys..

Untuk mengetahui apa itu Backtrack, sila tonton video dibawah:

Untuk memuat turun Backtrack 4, sila klik di sini —> Backtrack-Linux

Untuk mengetahui kaedah hack WiFi WEP Keys, sila tonton video dibawah:

Comments

  1. mantop la bro.. hahaha..

    *ko ada tulis kat shoutbox aku, ''siap disable highlight lagi..ko pernah baca tak pasal hackers bro?''

    Aku tak teringat langsung aku ada disable highlight tuh.. serius.. hahaha.. Nanti aku remove balik.. ^.^

  2. takde hal bro..bukan apa..aku rimas..rimas dengan disable right click la, disable highlight la..bagi aku, orang nak copy entry aku, copy la, asalkan letak kredit/link balik ke blog aku..
    kalau tak letak, tau la ape aku nak buat..huhuh..

  3. bro klu guna skali dengan beini bole kew..
    aritue de bli signal wifi..cd hilang la..
    tp smpat explore ade backtrak ngan beini ..

  4. rajinnya ko sampai beli signal wifi segala..
    awat tak beli streamix terus je?
    kan dah murah sekarang..tak payah hack lagi dah..hehehe..
    jangan maraaaa! =)

    ape2 hal kasik try dulu la bro..
    kalau tak boleh jom sama2 kita bincang camano nak kasik boleh..

  5. ea jap2..aku sllu nmpk dlm forum bab hack WEP keys ni..ape kelebihan dia kalau kita dpt WEP keys ni??..maaf tnye soalan bodoh cm ni kat korg yg expert2ni..hahaha

  6. WEP keys tu tau tak pe kebende? hehe..
    ianya bermaksud Wired Equivalent Privacy..
    WEP ni dulu susah la nak crack..

    ia adalah kod keselamatan yang ada pada wifi..dapat kod ni, dapat la pecahkan wifi orang..huhu..

  7. wep kacang bro, guna beini lg senang bro, 45minit dh dpt key. gua tgh blajar nk crack wpa/wpa2 key skg ni, sape tau kongsi ler..

  8. alamak..tak faham ke?
    Ok..nanti bial aku free, aku buat entry cara nak burn dalam cd..
    next week aku sibuk..so lambat sikit la keluar entry ya..tungguuuu..

  9. mcm mn nk setelkn kes youtube kite nk bkak je video die tlis "an error occurred.please try again later"…den dh poning dh nk wat pe ni…tlg ples…

  10. bro cara nak hack wpa ade tak..mmg ssh giler la klu gune bactrack nie..ape pon tk paham..sbb sy hack wep pon gune feeding bottle beini tu je..tu pon sng je..harap leh bantu!~

  11. bro, kenapa aku tdk blh nk tulis password backtrack??? login blh tulis tapi password xleh bro…

  12. btoi la bro ku pn sama bley tulis login jew..tp password xley…de spe2 yg tahu bab ny…please help…

  13. huhu senang je tu… tulis je mcm bese… lepas tu tekan je enter…
    dia memang x nampak…ok.

  14. bro kenapa bila ak tulis airodump -ng wlan0 dia x detect pn??? sape2 yg tahu kongsi la ye…. backtrack ni kena pakai wireless adapter yang tertentu ke??? guna wireless laptop buleh x???

  15. adeh..macam mana nak cakap ni..sama je kaedahnya dengan hack facebook..cipta je satu phishing site, upload dalam web hosting, then hantar link kepada victim..clear?

  16. ade tak software lain selain drpd beini 1.2.2 & back track utk hack WEP keys (WiFi)?yg lebih friendly user..kalau ade mintak kongsi..tq..

  17. bro…aku pakai beini dia cakap no wireless card detect…pesal ek?? laptop baru xder wireless card ker?? or mmg kne beli menatang tuh x kesah laptop baru ke lama..camtuh??

  18. bro, instead of burning the backtrack onto a cd/dvd, blh tak kita boot guna USB? aku bab burn-burn ni taktaulah. hopeful boleh buat mcm tutorial beini tu. anyways, cool tut! Thank you ๐Ÿ™‚

  19. lepas hack wifi tu die dpat pass wifi yg org tu gna atau pass yg boleh memecahkan pass wifi org ?backtrack ni just untuk WEP saje kew?WAP2 n yg lain pon bole?

  20. TIPS.. VMWARE TAK BOLEH ONBOARD ADAPTER… USB WIRLESS SHAJA..BUAT DUAL BOOT BARU SUMA FUNCTIONING.. (SK)

  21. nk download ni nk kna register dlu ka?..sbb dh download sampai 21% dia mintak 'user n password'…nk bt cmna 2?

  22. bro,aku dh download n aku dh buat pn semua yg ko ajar tp apasal beini 1.2.1 aku ni x leh guna gak…aku dh byk kali explore tp x b'jaya gak…huhu

  23. boley x guna ni nk hack wifi kolej yg guna 'username dan password' untuk login…answer plezzzz???

  24. aku rasa hack WEP senang sket..aku pon blajar dlm YouTube dgn tekun..
    nak hack WPA jerr smpai skrng xdpt…skrang dah bnyak WIFI yg pakai WPA…

  25. seikology….aku rasa kalau nk hack WEP ni..guna minidwep-gtk yg ada dlm beini..aku rasa itu yg paling mudah…kalau utk WPA aku xtau guna apa..sbb WPA perlukan dictionary….

  26. as salam…..
    bro nk tanye skit nie….
    nak download software nie kena register ar….
    ade x link download yg x yah register…..

Comments are closed.