Hakin9 : Majalah IT Yang Boleh Di Muat Turun

Assalamualaikum..setelah blog ini berwajah baru, maka entry pun kena la tambah yang baru..bukan apa..template sebelum ni buatkan mata Hac jadi kelabu..hahaha..
kemudian, untuk template yang baru ni, ia compatible dengan Intense Debate and Comment Luv..akhirnya terpasang juga kedua-duanya pada blog Mr.Hac ni..
jadi untuk pagi ni, Hac nak kongsikan pula tentang satu laman yang mana anda semua boleh memuat turun secara percuma majalah IT dalam bentuk PDF (e-book)..

Nampak tak pra tonton kepada laman tersebut?
ya..ianya ialah Hakin9, sebuah laman yang membenarkan anda semua untuk memuat turun majalah mereka secara percuma..anda hanya perlu memasukkan emel (Sebenar) dan selepas itu anda akan diberikan pautan kepada majalah tersebut untuk dimuat turun..

Untuk melihat dengan lebih lanjut, klik di sini —> Hakin9 :: Magazine

Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

Artikel Berkaitan

%d bloggers like this: