Hako Mini 4K: Harga Marhaen, Ciri Bangsawan

“Bang, rekemen sikit Android TV Box untuk saya, tapi masih dalam harga bajet. Ada tak?”

 

Apa pulak tak ada. Dalam kamus hidup rakyat marhaen bergaji kechil seperti abam ni, mana mungkin abam tak pernah survey Android TV Box berharga bajet.

Meskipun sekarang abam dah guna Nvidia Shield Pro dengan bergaya lepas berjaya jual kerbau jiran yang berkeliaran di sini, abam masih tak lupakan root sebagai marhaen sejati.


..
.

 

Ok, apa yang best tu?

Hako Mini 4K ni ok gais. Buat yang dah ada TV Box lebih baik tu, tak payah la sibuk juga nak beli, melainkan kalau teringin nak dibuat sebagai hadiah perkahwinan baru untuk suami sendiri (contoh).

Gambar sumber dari Aukro.

Apa yang menarik? Selain harga yang mampu milik, Hako Mini juga dikuasakan oleh Amlogic S905Y4 dan peranti ini turut menyokong HDR10+, sistem operasi Android TV 11 rasmi dari Google, video beresolusi 4K dan Chromecast terbina dalaman.

Jadi, kalau korang memang ada terfikir nak cari box baru, elok la sambar yang ni. Harga dalam kategori bajet cun, spesifikasi belanja, dengan RAM sehingga 4GB beserta storan 32GB, boleh layan drama atau movie dari petang sampai la santak Subuh.

Boleh beli di:

Shopee: https://shope.ee/9p5QJQxI9Z
Lazada: https://invol.co/clfk919

Arya Putra
Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family.I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe.Help me achieve it by hiring me as your reviewer.For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x