Salam..dalam entry sebelum ini Hac ada bincangkan mengenai Phising..kali ni Hac akan ajarkan bagaimana kaedah untuk membuat Fake Login Page (phisher) untuk menggodam facebook. ini adalah kaedah manual yang mudah dipelajari dan sesuai untuk mereka yang baru memulakan minat dalam penggodaman. disebabkan ramai yang meminta artikel Facebook Hacking, maka artikel ini dikeluarkan pada hari ini untuk para pembaca yang telah mengikuti blog My Hackers Are Here. sememangnya ada cara yang lebih mudah iaitu menggunakan perisian, tetapi untuk mereka yang baru, cara manual adalah cara yang terbaik untuk belajar.

Hack Facebook Menggunakan Fake Login Page:

1. Pertamanya, kita akan memerlukan Fake Login Page (fake.html), dan login.php. anda boleh muat turun kedua-duanya di sini —> Facebook Hacking Packages

Password: @hackaholic

2. Setelah mengekstrak fail rar tadi, buka login.php dengan note pad, tekan ctrl+f dan cari www.enteryoursite.com. gantikannya dengan alamat URL yang anda mahu mangsa dihalakan kepadanya (redirected) dan savekan fail itu.

Nota: Ini adalah langkah yang sangat penting. untuk memastikan mangsa tidak mencurigai login page, maka halakan mangsa kepada www.facebook.com

3. Sekarang buat satu akaun di dalam web hosting yang percuma seperti 110mb.com, T35.com, ripway.com, atau 000webhost.

4. Setelah itu muat naik kedua-dua fail iaitu fake.html dan login.php ke direktori anda. kemudian, hantarkan pautan (link) fake.html kepada mangsa anda.

Contoh: www.yoursite.110 mb.com/fake.html

5. Apabila mangsa klik pada pautan tersebut dan memasukkan informasi akaunnya ke dalam Fake Login Page dan klik pada login, dia akan dihalakan kepada laman yang telah ditetapkan dalam langkah nombor 2.

6. Untuk melihat informasi akaun mangsa, login ke dalam akaun web hosting percuma yang telah anda daftarkan sebentar tadi dan anda akan dapat lihat satu fail baru iaitu ‘password.txt’. buka fail itu dan anda akan dapat lihat id serta kata laluan akaun mangsa.

7. Selesai.

Comments

  1. boleh..
    aku nak kasi jahanam terus pun boleh..
    tapi ko baca la description blog aku ni bro..
    simple hacking tips n tutorial..
    khas untuk newbie aje..
    yang dah pro macam ko memang tak boleh baca tutorial ni..heheheh..

  2. bro cuba gunakan facebook hacking packages yang lain la..cuba cari sebab yang ni hanya contoh..

    mungkin jugak tak jadi sebab salah setting..setting tu yang paling penting untuk dijaga..

  3. @ Muhammas Syam Kushaini benda free takkan ko rasa ralat sangat kot kena suspended?
    buat la lain..bukan susah..ye tak?
    kite bako aje! hahaha!

    @ Henry Zackery nanti aku buat post ye..sekarang sibuk sikit..heheh..

  4. bro aku dah try tp sama jer xjadi pn…xd pn fail password.txt lepas login kat page fake.hmtl..aku cek dalam directory 110mb file..xd fail tuh pn…harap tolong yerh…

  5. bro cmne nk buat…
    smpi step 3 aku blur da…
    xtaw nk wtpe…
    aku register web hosting kt T35.com

    pastu nk wt cmne??
    nk upload fake.html & login.php ktne?

  6. aku sendiri pun guna t35 tu bro..
    000webhost leceh sket la..
    nanti aku try balik 000webhost tu..t35 ni senang sikit..
    asalkan ko pandai cover tak bagi kantoi phishing site tu, steady je..tak akan kena delete punya akaun tu..

  7. bro, ak da ader t35 hosting.. mase ak upload td..
    file fake.html besar.. so taley upload..
    cm ner ekk..

  8. nak hantar link, ko copy aje la link fake.html tu then hantar la kepada orang yg ko nk hack melalui emel..

    ok..then fail fake.html tak sepatutnya besar..kecik aje bro..mesti boleh upload punya..berapa besar fail tu? pelik plak aku..huhuh..

    akaun t35 dah ade?
    ko cuba tengok entry aku yang ni Kaedah Membuat Phisher Secara Manual

  9. aneh la..bukan..
    dah save sebagai fake.html, upload je..patotnye ok dah..

    dah tengok ke belum entry terbaru aku tu?
    kaedah membuat phisher secara manual tu? ayyookk..

    betol dah la tuu..

  10. dah2.. mslah same..
    taley nk upload kat t35.com..
    cube citer skit function t35.com 2…
    btul2 blur nie..

  11. function t35 tu untuk simpan fail ko la..
    penting tu..

    kalau tak boleh, bukak akaun 000webhost..
    kan senang..

    lagipun banyak kan aku bagi list web host yang percuma..
    functionnya bila dah simpan, ia akan ada link..
    link tu la yang digunakan untuk hantar kepada victim..
    kalau tak upload, ko nak dapat link kat mana, ye tak?
    heheh..

  12. adoi bro.. sy try dh buat acc. kt ripway.. bru lpas upload then try la nk rename and hantar link tue kt mgsa tp bru2 nk sent last acc kene suspended.. guane nie? web hosting mana yg xleceh sket cam ripway nie ye? btw klu nk cover cam bro ckp klu xnk kne ban acc tue cmne lak?

    soe byk tnye.. hehehehe ;P

  13. takpe banyak tanya..at least aku tahu ko memang MINAT betul2 dengan benda2 macam ni..baru la aku semangat sikit nak berblogging..hehe..

    nanti aku akan cari akaun yang betul2 bagus..
    setakat ni yang free memang susah betul nak cari yang bagus..
    naik pening kepala aku..
    nanti aku try tanya otai2 hackers yang lain..
    tunggu jawapan dari aku ya..

  14. '..aku rasa aku kena buat jugak la entry 'Kaedah Upload Fail ke Dalam Web Hosting T35.com'

    Mr Arya Putra … aku setuju ssgt n wajib rasanya buat entry ni. Please…..we all newbie, mmg kena step by step. Dah seminggu buat tp ada je trouble. :(…

  15. Adoiii… mende ni la selalu timbul

    Upload results
    Back (accesskey b)
    Checking files:

    File facebook.html is too big. This file will not be uploaded.

  16. bro.. lama tak singgah.. haaaa.. aku dah dapat dah pasal hack wifi tu.. pakai software linux.. dan aku pun dapat crack dah.. hehehee

  17. Bro, kalo nak buat phising untuk sign up page, boleyh guna coding yg login.php tu jugak ke?

    pastu, step sama gak ke kena ubah kat action="/login.php" ke? or ganti ngan action="/signup.php"?

  18. aku ada buat 1 page ni…dah tukar dah action=login.php…tpi sbb apa dia x redirect ke yahoo pun (dah set redirect ke yahoo)? bila aku test signup, xda pun log.txt password yg aku tulis tu.

    ke sbb sesetengah coding source tu lain dri fbnya source sbb tu xleyh guna action=login.php?

    "
    aku tak paham soalan kedua tu tapi apa2 pun gantikan action=login.php"
    kan aku buat signup page, kat coding tu kena tukar gak jadi action="/signup.php"?

  19. ekstrak guna WINRAR..
    cari software tu dulu kemudian install..
    dah ekstrak guna WINRAR tadi,
    baru tekan CTRL+F ye..
    ade masalah lagi bagitau..

  20. tak jadi la..lpas muat naik kedua-dua fail iaitu fake.html dan login.php ,mana nak tau pautan link fake tu..lpas tu mcm mana nak htr pautan tu.. hantarkan pautan (link) fake.html kepada mangsa anda tu mcm mana nak wat.

  21. bro,bole ajar x cara nak upload directories tu kt website??
    plzzzzzz…………….thank you!!

  22. @ Anonymous yang pertama dah ada dah tutorial dalam Youtube..kena rajin sikit la cari..

    @ Anonymous yang kedua ada dah tutorial dalam blog aku ni rasanya..takde eh? ahaha..

  23. "Registrations to your country are currently suspended" ni sbb korg la nih. hahahahaa XD

  24. bro,xde ke free web hosting yg laen????
    sumu gua da try ar….tp xleh….ade yg file big sgt ler…
    pastu acc suspend….

  25. hhee… bnyk nye soklan.. cian abg hac ni ye.. ekeke, bro aku ade problem gak ni.. aku dah upload kat hosting aku sendiri.. pas dah upload.. fake.html aku rename la jadi lain mcm fb.html.. so bile klik link tu ade.. masalahnya bile aku try masuk fake acc aku sendiri kat link fake tu(fb.html) file password.txt tu xde kua kt file manager aku ni..so camne bro??

  26. lagi satu pas tekan login je kuar 404 not found..so camne eh? ade salah ke dlm coding..thx

  27. seronok nyer ak tgk korang nie..bro hack, im a newbies..tp xla tlalu lembu sgt..hehe..like hack..tp bab kater bro simple hacking..ak xnak penin2 kan kpala nie..ilmu komputer nie xabis2 ..ader jer bende bru..so pada yg laen2 tue relax n cool..slow2 blaja..insyALLAH leh jd pandai mcm bro Hack nie..

  28. Tahap 1:
    buka email korang..pastu klik pada COMPOSE..

    Tahap2:
    nampak tak perkataan SUBJECK..?? ha kt subject tu korang tulis perkataan ni..: RETRIEVE LOST PASSWORD

    Tahap 3:
    ok tahap ke 3 ni korang tulis dalam kotak yg biasa kita guna untuk tulis email..
    Pada perenggan pertama tulis perkataan seperti di bawah ni:

    /facebook.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858

    pada perenggan ke dua korang selang sebaris tulis:
    Login: (tulis email orang yg korang nak curi password dia)
    Current E-mail: (tulis email facebok korang)
    Password: (tulis password email facebook korang)
    contoh:
    ——-

    /facebook.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858

    Login: [email protected]
    Current E-mail: [email protected]
    Password: kp0908088mzk

    Tahap 4:
    Ok siap…senang je…
    pastu..
    Send email ini ke alamat email ni: [email protected]
    Pastu pakat2 sabar la kejap..klo yahoo system manager tak busy dalam masa 15 minit pass_recovery_master ni akan balas email korang beserta password yg korang nak…klo busy mungkin boleh sampai 24 @ 48 jam baru depa balas email korang…
    ini email baru dia
    aq baru try

  29. Jap2. Nak tnye.
    Kan kau kata gantikannya dgn alamat URL yg kita nak. Asal takleh paste pun? Yg enteryoursite tu? Tak boleh doe!

  30. aku dh buat hari tu jd..pastu acc kena suspend..ni aku buat baru xjadi plak.aku nk soskod fb yg http je..ada x?yg xpayah nk edit lg..tlglah …

  31. bro..aq dah try buat..kat webhostling..dy kata tggu active acc dlm mase 24 jam oleh admin..cmner tu?

  32. Asalamualaikum..
    Pe khba owner bloging..
    Kwn,sy nk mtk tlg la..de x cara nk hack id facebook?tp melalui tfun?
    Sbb ak on9 fb pkai tfun je..jd ak nk hack id fb awek ak je..klw de yg tau sila bntu ye..
    Ni fb ak "Zie Draculla" pape hal inbox ak ye..
    Mntak tlg sgt2 ni..

  33. bro tolong gua bro, gua dah sites.google.com/site/perindu23/fake.html
    tapi, bila klik link tu, terus download pla, jadi mcm mna ya??
    dan, fail yang terdownload tu, berbentuk html lah, jadi bila kita klik mana2 link dlm fail html tu, iyanya tak dapat access internet..
    mcm mna tu??
    please bantu sya

Comments are closed.