Salam…

SELAMAT PAGI WARGA MALAYSIA. Sihat wa’afiat lah hendaknya. Sejahteralah siang dan malam jadilah warga MALAYSIA yang Cemerlang, Gemilang dan Terbilang. 14 jalur berbelang itulah lambang perpaduan KITA MALAYSIA. Keteguhan semangat warga bersama MALAYSIA. Dibawah payungan Duli Tuanku yang satu dan dipimpim Perdana Menteri yang satu. Tidak kira apa fahaman dan tanggapan…Semoga MALAYSIA maju dan terus padu.

Pada entri [ pr67am™ ] beberapa hari yang lepas, kita telah ketahui bagaimana caranya untuk mendapatkan lesen sah percuma 6 bulan terus dari kilang Eset. Dan pada kali ini, giliran pengguna Avira pula khasnya Avira AntiVirus Premium 2012 mendapat laba. Promosi ini hanya untuk negara Asia termasuk negara kita lah, MALAYSIA. Jadinya anda tak payah risau pasal proxy.

Rutin biasa, hanya dengan email anda boleh mendapatkan lesen sah Avira AntiVirus Premium 2012 untuk tempoh 180 hari. Sebenarnya promosi ini telahpun bermula sejak awal November lagi. Sepatutnya entri ini berkembar dengan Eset tetapi baru teringat / tak sempat nak posting sehinggalah terserempak semalam. Haiissh…jangan kata anda pengguna Avira dilupakan. Ini adalah Antivirus terawal yang saya gunakan dalam hidup sebelum jadi nomad. Dan kepada warga MALAYSIA yang masih kelabu, Avira adalah Antivirus ciptaan Jerman terbaik diantara yang bertahap kelas tinggi dunia.

Di luncurkan bersama system scanner yang lebih cekap untuk mengesan Virus, Worm dan Trojan serta system pertahanan;
*AntiAd/Spyware eliminates stubborn adware pop-ups and other spying tactics
*AntiSpam weeds out junk and scams before you see them
*AntiPhishing protects you against identity theft attacks
*Rootkit Protection keeps you safe from hidden malware
*AntiBot stops crimeware from hijacking your PC

Untuk meneruskan misi warga MALAYSIA yang ingin merebut promosi lesen sah Avira AntiVirus Premium 2012 ini secara percuma anda perlu rujuk [ pr67am™1 ] ATAU [ pr67am™1 ]. Dan untuk memuat turun perisian pula anda rujuk [ pr67am™ ].

Sekian.

System Requirements:
Windows 7 (32-bit or 64-bit) Windows Vista SP1 (32-bit or 64-bit) Windows XP SP3 (32-bit) Windows XP SP2 (64-bit)
RAM:
Min. 1024 MB RAM (Windows Vista, Windows 7)
Min. 512 MB RAM (Windows XP)
HDD:
Min. 150 MB available disk space (additional temporary and quarantine space needed)