Salam…

Ambil perhatian! Pengguna iPod di alu-alukan. Sila tampil ke depan. Ambil kesempatan ketika peluang ada didepan. Rebutlah ketika masih ada tawaran. Janganlah segan kelak ketinggalan. Bila dah habis jangan pula nak meroyan. Disini ada sebuah perisian. Jom kita shopping sakan. Pssst..! Jangan lupa khabarkan dekat kawan. Mungkin ada hati yang berkenan. Atau boleh juga buat simpanan. Mana tahu hari esok ianya diperlukan.

iSkysoft iPod Movie Converter nama diberikan. Penukar format video sebagai tugasan. Untuk pengguna Windows dan Mac. Membolehkan anda menukar semua format video popular seperti MPEG, AVI, MKV, WMV, MOV, FLV, MP4, 3GP, 3G2, TS / TP (Video HD) dan fail audio untuk iPod video dan audio termasuk MP4, M4V, M4A, MP3, WMA, AAC dan lain-lain. Anda boleh menukar video ke iPod nano, iPod touch (4G sentuhan termasuk iPod) dan klasik iPod pada Mac OS X (termasuk Leopard) dengan output kualiti yang sangat baik dan kelajuan penukaran yang cepat.
* Menukar mana-mana video format seperti WMV, FLV, AVI to play pada iPod dengan mudah.
* Pratetap Dioptimalisasi untuk semua model iPod: iPod nano, iPod classic, iPod sentuh, iPod shuffle
* IPod Sokongan generasi baru, seperti sentuhan iPod 4

Untuk mendapatkan lesen sah percuma iSkysoft iPod Movie Converter yang bernilai USD35.00 anda disyaratkan terlebih dahulu bermain cari barang tersembunyi yang disediakan. Haissshhk! Main budak-budak pulak dah! Dengan tiga jawapan betul anda sudah boleh meneruskan proses tawaran dengan mengisi email pula. Dan seperti biasa tunggulah balasan email anda dalam beberapa saat.

Untuk maklumat lanjut sila ke laman [ pr67am™ ]. Dengam megahnya sila dapatkan harapan dan habuan anda di sana. Selamat mendapat tuah!

Sekian.