Uncategorized

E-book Hacking Percuma Dari Mr.Hac

Assalamualaikum semua The Hykers, pembaca setia My Hackers Are Here dan para pelawat yang budiman..

Hari ni, Hac nak kongsi dengan korang semua satu e-book yang Hac jumpa tadi..err..buka Hac yang karang e-book ni tapi orang lain..Hac tukang download aje..heheh..

Tapi e-book ni boleh kata terbaik dalam kelasnya la kerana ia menceritakan hampir keseluruhan perkara mengenai programming fail batch..
dan nama e-book ini ialah BATCH FILE PROGRAMMING..
E-book ini telah ditulis oleh Premkumar.S..Kredit diberikan sepenuhnya kepada beliau serta uploader asal e-book ni..

Tapi sebelum Hac memberikan korang akses kepada e-book itu, pertama korang harus tahu apa itu Batch File Programming.

file Batch pada dasarnya adalah urutan/aturan perintah DOS yang disimpan di dalam sebuah fail teks dengan sambungan “BAT”. Ketika dijalankan, batch mengeksekusi setiap baris dalam fail batch seolah-olah mereka menaip di konsol. Jadi pada dasarnya, ia adalah fail-fail yang mengandungi perintah DOS yang biasanya korang taip pada command prompt.

Batch file digunakan untuk melakukan tugas-tugas yang berulang. Daripada menaip dalam perintah berulang kali untuk melakukan tugas-tugas tertentu, korang boleh membuat file batch yang melakukan kesemuanya secara automatik dengan melakukan satu set perintah sekaligus.

Jadi mengapa harus seorang hacker tahu pengaturcaraan batch? Hac akan memberikan beberapa idea untuk korang pilih sendiri:

Serangan:

-DNS Poisoning
-Packet flooders
-Dictionary attacks
-Creating Viruses
-Service Disabler
-Clearing Logs

Gangguan:

-Bombers (Fork, Broadcast)
-Msg Annoyers
-Flooders (user, folders)
-Extension changer (ex. html -> exe)
-Keystroke remapper

Jom..jangan buang masa lagi..jom download e-book ni cepat!

Klik Di Sini —> Batch File Programming

Jangan lupa bila dah klik untuk download tu, tinggalkan la komen ye..terima kasih semua.. 🙂

Arya Putra
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
https://omghackers.com/

15 Replies to “E-book Hacking Percuma Dari Mr.Hac

  1. huuu
    penin penin
    dulu TP pernah study comptr progrmer diploma.
    tapi sayang tak habis.
    TP dapat tawaran Mekanikal engineering, jadi berenti belajar progrmer.

  2. @ Rainbow daripada hack blog hac ni, baik la kite g makan..hac pun dah lapar dah ni!

    @ elly download je..bacanya kemudian la..hehehe..

  3. :):):):):):):):):):):):):):):):) ty.. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    -amit talkin

  4. salam mr hac…saya newbie yg freshie sgt2 pasal hack menghack ni..walau apa pun..ebook ni memang power dan sangat membantu saya.ada lagi tak ebook lain..saya nak download semua.

  5. terima kasih Mr. Hac. Walau pun saya tak berapa pandai IT n belum tentu saya faham nak guna apa-apa yang Mr. Hac ajar dalam blog ni saya tetap nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH. 🙂

Comments are closed.