Uncategorized

E-Book Hacking Percuma Dari Mr.Hac (Siri 2)

Salam semua The Hykerz dan para pembaca yang dikasihi..

Kali ni Hac nak bagi korang semua muat turun sebuah e-buku (e-book) yang Hac dapat..dapat dari mana? Tu jangan tanya..heheh..yang penting korang boleh muat turun secara percuma sahaja..nama E-book tersebut ialah:
The Hacker’s Underground Handbook..

E-book ni pada asalnya boleh dibeli di sini — > The Hacker’s Underground Handbook dengan harga USD24.95..korang darab la dengan 3.5, baru dapat harga Ringgit Malaysia (kalau tak silap Hac 3.5 atau 3 laa..)

Tetapi di blog Hac, korang boleh muat turun secara percuma aje..nak bayar jugak? boleh..korang klik aje button follow kat bawah tu..Hac dah cukup berterima kasih dah..hehehe..

Ok..jangan buang masa ye..jom sama-sama kita sedut e-book ni! (Hac letakkan dalam akaun 4shared Hac sebab akaun mediafire mengalami masalah)

Klik Di Sini —> The Hacker’s Underground Handbook

Arya Putra
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
https://omghackers.com/

4 Replies to “E-Book Hacking Percuma Dari Mr.Hac (Siri 2)

Comments are closed.