Salam..laman berikut merupakan sebuah laman yang menyediakan kemudahan kepada pengguna untuk menghantar e-mail palsu..ia boleh menghantar e-mail kepada mana-mana hosting e-mail dan tidak dikesan sebagai spam..

Klik di sini —> Fake Mailer

Comments

  1. @ Anonymous takde lah bro..aku dah try dekat emel aku sendiri..hehehe..

    ok..aku ajar ko..
    emel palsu ni boleh digunakan untuk mengenakan kawan-kawan ko yang perangai cam jahanam ke, ape ke..kemudian ia boleh digunakan untuk menghantar phishing site yang ko dah bina kepada sesiapa aje yang ko suka..

    ok bro?

  2. Bro,nk tnye cket..mnde ni working lg ke?coz ak try sent kt email aku tp x dpt pape new email pun kt email aku 2..

  3. pakai azro.info je..lagi sempoi n simple..
    selain hack facebook pakai pishing,recovery n firesheep…
    ade trick laen x?share orait?=)

Comments are closed.