A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Ye ye, ini cerita lama, sama macam cerita 10 Kaedah Carian Google Yang Lebih Tepat tu. Memang saja tulis gitu-gitu untuk hilangkan kebosanan. Jadi apa cerita kita hari ni?Saja la nak share kot-kot la ada yang tak tahu lagi. Buat yang jadi kipas-susah-mati Waze tu, ada pilihan voice guide terbaru iaitu T-Pain. Katanya penyanyi, kamu-kamu-kamu kenal ke dia ni? Saya tak biasa dengar pun lagu-lagu beliau, namun mendengar dari cara beliau memberikan arahan pandu arah dalam Waze rasanya macam rapper. Heh.

Takpe, kejap lagi boleh buka lagu-lagu beliau melalui Spotify.
Nah, tataplah lubang hidung beliau puas-puas.

Untuk menukar voice guide anda, sila pilih/klik pada ikon tetapan, kemudian Sound – Navigation guidance. Hah, tengok apa? Tukar laaa..

Serius ianya seperti memberi nafas baru kepada voice guide Waze, yang kadang-kadang kedengaran membosankan, dan boleh menyebabkan kemalangan akibat mengantuk yang terlampau. Korang semua dah cuba, sila-silalah komen. Cerita la sikit sedap ke tak sedap. Heh.