Voice Guide Terbaru Waze [Hangpa Dah Try Ka Belum?]

Ye ye, ini cerita lama, sama macam cerita 10 Kaedah Carian Google Yang Lebih Tepat tu. Memang saja tulis gitu-gitu untuk hilangkan kebosanan. Jadi apa cerita kita hari ni?Saja la nak share kot-kot la ada yang tak tahu lagi. Buat yang jadi kipas-susah-mati Waze tu, ada pilihan voice guide terbaru iaitu T-Pain. Katanya penyanyi, kamu-kamu-kamu kenal ke dia ni? Saya tak biasa dengar pun lagu-lagu beliau, namun mendengar dari cara beliau memberikan arahan pandu arah dalam Waze rasanya macam rapper. Heh.

Takpe, kejap lagi boleh buka lagu-lagu beliau melalui Spotify.
Nah, tataplah lubang hidung beliau puas-puas.

Untuk menukar voice guide anda, sila pilih/klik pada ikon tetapan, kemudian Sound – Navigation guidance. Hah, tengok apa? Tukar laaa..

Serius ianya seperti memberi nafas baru kepada voice guide Waze, yang kadang-kadang kedengaran membosankan, dan boleh menyebabkan kemalangan akibat mengantuk yang terlampau. Korang semua dah cuba, sila-silalah komen. Cerita la sikit sedap ke tak sedap. Heh.

 

Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

QKZ AK6 : Bajet Tapi Berkualiti

QKZ AK6 adalah IEM bajet yang sesuai untuk mereka yang baru sahaja ingin berjinak-jinak dengan aksesori audio yang lebih berkualiti. Dengan harga kurang daripada RM20,...

Cara ‘Boost’/Stabilkan Signal Rangkaian Bermasalah Untuk Melajukan Internet

Kebiasaannya, bila tempat/kawasan anda ADA rangkaian 4G tetapi lemah (1 bar), smartphone akan ‘turunkan’ kualiti rangkaian kepada 3G. Apabila ini terjadi, kelajuan internet akan menjadi sangat perlahan,...

Ulasan Tribit XFree Go: Fon Kepala Bluetooth Bajet Yang Memuaskan Telinga

Saya bukan jenis yang begitu berminat sekali dengan produk Bluetooth, kerana pada hemat saya, teknologi yang ada sekarang masih belum cukup mantap untuk menandingi...

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro : Dual Driver Bajet!

Tidak mahu ketinggalan dengan trend TWS yang semakin rancak, TaoTronics kini hadir dengan kemaskini pada TWS kategori bajet mereka. TaoTronics SoundLiberty 053 Pro adalah...

Artikel Berkaitan

%d bloggers like this: