Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Apa khabar anda semua? Harap anda sihat sejahtera. Seperti biasa tajuk dalam Bahasa Inggeris. Penulisan dalam Bahasa Melayu. Jika saya menulis tajuk dalam Bahasa Melayu kemungkinan akan lebih panjang. Jadi,saya ubah kepada Bahasa Inggeris supaya dapat diringkaskan.

Setelah tiga hari saya mengalami kekusutan akhirnya saya telah berjaya menyelesaikan masalah ini. Masalah ini terjadi secara tiba-tiba. Jadi,saya tidak tahu bagaimana untuk menyelesaikan masalah berkenaan task manager ini. Penyelesaiannya sungguh mudah. Pelajar sekolah rendah juga mampu untuk menyelesaikannya. Oleh sebab,saya tidak pernah mengalami masalah ini. Jadi,saya tidak mengambil tahu tentang masalah ini.

Akibat tidak tahan dengan masalah ini,saya akhirnya mencari penyelesaian kepada masalah ini. Mula-mula saya menggunakan perisian ‘task manager fix’. Rupa-rupanya perisian tersebut digunakan untuk mengembalikan Task Manager semula. Dalam 3-5 percubaan untuk menyelesaikan masalah ini. Akhirnya saya jumpa juga. Perkara ini menggelikan hati saya apabila penyelesaian yang mudah pun saya tidak tahu. Dengan menggunakan katakunci “Task Manager Looks Different” pada enjin carian Google,akhirnya saya menjumpai penyelesaian kepada masalah yang saya alami sekian lama ini. Jadi,kita lihat gambar untuk menyelesaikan masalah.

Penyelesaiannya?
Pautan rujukan:-
p/s:- Jangan kusut sekiranya mengalami masalah. Tenangkan fikiran dan bersedia mencari penyelesaian dengan apa jua cara.

Assalamualaikum.