SonicBit: Seedbox Percuma Untuk Kegunaan Harian Anda

Biasanya saya guna kombinasi antara Seedr, Gettorrent, dan ZbigZ kerana semuanya percuma. Tetapi sama seperti kebanyakan seedbox percuma lain, ruangan storan adalah terhad, dan selalunya saiz diberi adalah 2GB.

Kali ni saya nak kongsi satu seedbox yang juga percuma, tetapi ruangan storan diberikan ialah 4GB. Seedbox itu bernama SonicBit. Ya, apa salahnya kita tambahkan lagi ‘koleksi’ seedbox percuma, kan?

Selain ruang yang lebih besar, kelajuan muat turun juga (setakat penggunaan harian saya) tidak disekat. Kalau plan internet anda berkelajuan 30Mbps, 30Mbps lah yang anda akan dapat. Kalau 100, 100 lah.

Tapi paling penting, kalau anda hendak naik taraf akaun kepada langganan premium sekalipun, harganya tidak mahal. Bermula dari plan 20GB ruang storan, anda hanya perlu membayar sebanyak $2.15 sahaja (RM9), manakala plan lain pun tidak akan mengoyakkan poket anda. Anda boleh rujuk sendiri plan di tab ‘Upgrade’.

Ia juga menyokong ciri lain seperti Cloud Transfer (Remote Upload) yang membenarkan kita untuk memindahkan fail ke perkhidmatan penyimpanan fail yang lain seperti Mega, pCloud, Google Drive, dan lain-lain.

Ehh senang cerita, kalau berminat, bolehlah daftar akaun anda di pautan: SonicBit

Arya Putra
Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x