More

  Seven Torrents, Pengganti YIFY/YTS

  Umum sedia mengetahui akan ‘kehilangan’ laman YIFY a.k.a YTS, yang pada awalnya dikatakan ‘down’ dek kerana serangan DOS. Namun, berdasarkan kepada apa laman Torrent Freak, mengikut pengalaman mereka ada kemungkinan laman YIFY / YTS ini telah pun dibubarkan buat selama-lamanya.

  Punca sebenar masih belum diketahui. Sedih dengan hakikat ini, namun hidup harus diteruskan.

  Meneruskan legasi YIFY, saya kini sudah boleh ‘move on’ kepada laman Torrent kegemaran terbaru saya iaitu Seven Torrents. Kalau nak diikutkan banyak lagi laman-laman lain, namun apa yang buat saya tertarik dan melekat dengan Seven Torrents adalah kerana boleh dikatakan mereka agak kerap mengemaskini laman mereka.

  Sumber-sumber filem diambil dari pelbagai laman lain dan kemudian dikumpulkan di satu tempat lalu jadilah Seven Torrents. Filem juga turut diklasifikasikan mengikut saiz dan resolusi. Ini lebih memudahkan peminat untuk memilih Torrent yang mana satu menjadi pilihan untuk dimuat turun.

  Navigasi di laman ini juga adalah mudah untuk difahami meskipun bagi pemula. Walaupun masih dalam status beta, laman ini boleh dikatakan stabil dan kalaupun ada perubahan saya cuma berharap ia akan ada ‘dark theme’. Hahahah! Mesti!

  Layari : Seven Torrents

  Arya Putrahttps://omghackers.com/
  A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  1 komen

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] memperoleh ‘publisiti’ pertamanya setelah laman Seven Torrents ditutup. Laman tersebut mengumumkan penutupan beserta pautan ke WatchSoMuch sebagai […]

  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: