Xiaomi Memperkenalkan Redmi Buds 3 Pro Baru Di Malaysia

0
35

Pengeluar teknologi global, Xiaomi hari ini mengumumkan earbud tanpa wayar barunya – Redmi Buds 3 Pro. Ia adalah teman yang ideal yang akan bertahan sepanjang hari. Ia menawarkan hayat bateri sehingga 6 jam dengan sekali cas, sementara pengecasan dalam bekas pengecas dapat memberi penggunaan selama 28 jam. Pengecasan Redmi Buds 3 Pro juga cepat dan mudah dengan pengecasan berwayar atau tanpa wayar yang terbina dalam. Dengan pengesan selama 10 minit akan memberi anda sebanyak 3 jam penggunaan.

Dikuasakan oleh pembatalan kebisingan aktif hibrid (ANC), Redmi Buds 3 Pro dilengkapi dwi mikrofon untuk menyaring bunyi latar belakang dan menghasilkan gelombang bunyi anti-bunyi untuk mengurangkan bunyi sehingga 35dB, mewujudkan pengalaman mendengar yang benar-benar mendalam bagi penggunanya.

Mekanisme ini juga membolehkan empat mod ANC dan mod ketelusan tambahan untuk senario yang berbeza. Earbud juga menyokong sambungan dua peranti, yang membolehkan pertukaran antara dua peranti dengan mudah. Sambungan antara earbud dan peranti juga menggunakan teknologi Bluetooth 5.2.

Dengan harga runcit RM 239 sahaja, Redmi Buds 3 Pro kini boleh didapati melalui kedai Xiaomi rasmi di Lazada dan Shopee, kedai rasmi Mi dan peruncit rasmi lain di Malaysia. Redmi Buds 3 Pro hadir dalam dua warna yang menakjubkan: Graphite Black dan Glacier Grey.

Nantikan kemunculannya di Facebook Xiaomi Malaysia dan pengumuman akan datang untuk ketersediaan dan harga tempatan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments