Terokai Alam Fauna Yang Menarik Dengan Promo Terkini Garmin Malaysia

0
40

Garmin Malaysia memperkenalkan Promosi Garmin Outdoor dan Run! Pelanggan dan peminat Garmin kini dapat menerokai semula aktiviti semula jadi dan aktiviti sukan tempatan dengan siri Fenix ​​6, Instinct dan Forerunner 245 dengan potongan sehingga 16%.

Siri Fenix ​​6, Instinct dan Forerunner 245 dilengkapi dengan fungsi pemantauan dan pengesanan aktiviti yang banyak seperti pulse oximeter untuk pemeriksaan oksigen darah yang konsisten, skor tekanan, fungsi pelbagai sukan, pengesanan tidur, pernafasan dan banyak lagi. Pilihan ini memberi pilihan kepada setiap peminat kecergasan untuk memulakan tujuan latihan mereka dengan harga yang berpatutan bermula dari RM 999.

Siri Garmin Forerunner 245 menyediakan pelari dan triathlet setiap peringkat untuk mengesan prestasi mereka dengan analisis prestasi canggih dan meningkatkan perjalanan mereka dengan metrik irama, panjang langkah & masa penjejakan ke tanah.

Model

Harga Promosi

Harga Asal

Garmin Forerunner 245 RM 1,299 RM 1,430
Garmin Forerunner 245 Music RM 1,499 RM 1,670

 

Siri Garmin Fenix ​​6 membolehkan anda menambahkan pemetaan, muzik, perancangan langkah pintar dan banyak lagi untuk latihan luaran anda.

Dilengkapi dengan pelbagai mod sukan termasuk berlari, berbasikal, berenang & banyak lagi. Garmin Instinct adalah kegemaran peminat untuk reka bentuk lasak.

Model

Harga Promosi

Harga Asal

Garmin Fenix 6s

(Silver version)

RM 2,599 RM 2,880
Garmin Fenix 6s

(Sapphire version)

RM 3,399 RM 3,820
Garmin Fenix 6

(Sapphire version)

RM 3,399 RM 3,820
Garmin Instinct

(Normal version)

RM 1,199 RM 1,399
Garmin Instinct

(Tactical Version)

RM 999 RM 1,199

 

Promosi Garmin Run dan Outdoor ini berlangsung di semua kedai Garmin, dalam talian dan melalui semua peniaga yang sah. Selain itu, diskaun ini terdapat di seluruh negara melalui laman web e-dagang yang popular; Lazada dan Shopee.

Garmin menyasarkan dengan harga promosi ini pelanggan baru dapat berpeluang merasakan yang terbaik dari apa yang ditawarkan Garmin. Selain itu, pengguna jam tangan pintar lain dapat menaik taraf jam tangan pintar mereka kepada tiga jam tangan pintar Garmin terbaru yang tersedia untuk pelari dan peminat aktiviti luar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments