Lenovo jenama teknologi inovatif terkemuka dunia telah mengumumkan tawaran November terbaiknya. Mulai sekarang hingga 21 November 2021, pelanggan boleh menjangkakan penjimatan sehingga 44% untuk semua produk di Kedai Eksklusif Lenovo manakala pelanggan yang membeli dari Shopee dan Lazada akan menikmati baucar eksklusif dan tawaran istimewa harian.

Lenovo juga membantu pelanggan memilih peranti yang betul yang akan melengkapkan gaya hidup mereka. Pelanggan yang menghadapi kesukaran memilih peranti yang hendak dibeli boleh mengikuti kuiz ‘Meet Your Smart Match’ daripada Lenovo, dengan kerjasama RinggitPlus. Dapatkan dipadankan dengan peranti Lenovo yang memenuhi keperluan anda. Hanya pergi ke tapak RinggitPlus di sini untuk mengambil kuiz tersebut.

Nikmati tawaran istimewa harian, diskaun dan baucar yang boleh direbut dari kedai rasmi Lenovo. Pelanggan boleh mendapat potongan sehingga 10% tambahan untuk model terpilih sebagai tambahan kepada promosi sedia ada apabila mendaftar keluar dengan kod 1111DEAL dari sekarang hingga 21 November 2021. Pembeli dengan jumlah pembelian terbanyak boleh memenangi penginapan 2 Hari 1 Malam di Trader’s Hotel (Di bawah Kumpulan Shangri-la). Lawati Kedai Eksklusif Lenovo di www.lenovo.com/my/en/d/deals/intel-special-offer untuk membeli. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran ini dan promosi lain yang tersedia, anda boleh melawati pautan yang sama.

Pembeli yang membeli dari Shopee dan Lazada juga akan dapat menikmati tawaran eksklusif. Nikmati hadiah percuma bernilai sehingga RM1,100 termasuk True Wireless Droplet Earbud bernilai RM149 apabila anda membeli peranti Yoga dan IdeaPad terpilih di Kedai Rasmi Shopee dan Lazada Lenovo dari sekarang hingga 13 November 2021. Anda boleh berjimat sehingga RM100 dari sekarang hingga 27 November 2021 apabila anda membeli sebarang tablet. Pelanggan yang membeli minimum RM3,000 pada mana-mana peranti Lenovo juga boleh mendapat baucar bernilai sehingga RM300. Selain itu, dapatkan penghantaran percuma apabila anda membeli sebarang peranti. Jangan lepaskan tawaran ini daripada Lenovo pada November ini. Untuk menikmati tawaran ini dan banyak lagi, lawati Shopee Rasmi Lenovo dan Kedai Lazada hari ini.

“Masa depan adalah hibrid – Ia mengubah cara kita hidup, bekerja dan bermain, membentuk semula jangkaan dan pengalaman. Di Lenovo, kami berusaha untuk memperkasakan lebih ramai rakyat Malaysia dengan produktiviti yang lebih bijak, hiburan yang lebih bijak dan kehidupan yang lebih bijak untuk semua. Oleh itu, kami telah memperkenalkan tawaran terbaik November kami, menjadikan teknologi dan produk kami yang lebih pintar lebih mudah diakses oleh semua rakyat Malaysia. Kami berharap semua orang mengambil kesempatan daripada tawaran hebat kami untuk memperkayakan kehidupan mereka dan kehidupan orang tersayang mereka,” kata Varinderjit Singh, Pengurus Besar, Lenovo Malaysia.

Jualan ini sesuai untuk rakyat Malaysia yang ingin menaik taraf pejabat kerja dari rumah mereka, mendapatkan alat yang lebih berkuasa untuk perniagaan di rumah mereka atau semata-mata ingin meningkatkan pengalaman e-pembelajaran mereka. Sekiranya anda terlepas, pelanggan masih layak mendapat pelepasan cukai khas RM2,500 yang telah dilanjutkan hingga Disember 2021, seperti yang diumumkan oleh Kerajaan baru-baru ini.

Produk Lenovo dijual pada bulan November ini

Untuk membantu pelanggannya kekal mendahului dan mengakhiri tahun dengan kukuh, peranti jualan unggul Lenovo hadir untuk memberikan prestasi dan kuasa yang tiada tandingan, semuanya dalam badan yang fleksibel dan mudah alih. Peranti ini dikuasakan oleh Windows 10 Home. Dapatkan peningkatan PERCUMA ke Windows 11 (apabila tersedia).

Featured Product 11.11 Bundle Prices

Yoga Slim 7i Carbon

Ringan & Kukuh

 

●    Lenovo Malaysia Official Online Store

o    Bermula dari RM4,606

●    Kedai Rasmi Lenovo Shopee dan Lazada

o    Bermula dari RM5,499*

* Harga berubah mengikut spesifikasi

IdeaPad Slim 3i

Komputer riba Pembelajaran Pintar

 

 

●    Lenovo Malaysia Official Online Store

o    Bermula dari RM3,666

●    Kedai Rasmi Lenovo Shopee dan Lazada

o    Nikmati hadiah percuma sehingga RM742 dengan pembelian IdeaPad Slim 3i.

o  Dapatkan aplikasi Office Pra-Pemasangan dan beg galas kasual komputer riba 15.6 inci percuma Lenovo bersama-sama pembelian anda.


Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) dengan Google AssistantMeningkatkan Pengalaman Hiburan Rumah yang mengutamakan Keluarga
●    Lenovo Malaysia Official Online Store

o    Bermula dari RM939

●    Kedai Rasmi Lenovo Shopee dan Lazada

o    Jimat sehingga RM100 untuk pembelian Lenovo Smart Tab M10 dari sekarang sehingga 27 November 2021

o    Dari sekarang sehingga 27 November 2021, anda bole membeli Smart Tab M10 pada harga RM959 (Harga Yang Disyorkan : RM1,059).

 

ThinkPad X1 Extreme Gen 3

Dikuasai Dengan Kuasa Ekstrem

●    Lenovo Malaysia Official Online Store

o    Bermula dari RM7,899

o    Nikmati diskaun sebanyak 40% untuk pembelian ThinkPad X1 Extreme Gen 3 laptop bila anda masukkan kod promo X1G3 ketika pembayaran.

 

Untuk maklumat lebih lanjut tentang produk, sila lawati www.lenovo.com/my/.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments