Artikel

Perpetual Traffic Formula : Why Google is Broken and SEO is KING?

Salam..Perpetual Traffic Formula : Why Google is Broken and SEO is King??
inilah dia tajuk yang ingin Hac persembahkan kali ni..dah lama Hac hold artikel/entry ni sebab Hac nak kena kaji dulu Perpetual Traffic Formula ni baru boleh present kat orang lain kan..

Dalam Perpetual Traffic Formula Report yang Hac dah compiled-kan, Hac akan berikan kepada anda semua beberapa video, e-book dan perisian Cherry Picker yang akan mengajar anda semua tentang kaedah Seach Engine Optimization (SEO) melalui teknik Perpetual Traffic yang mana teknik ini telah diasaskan oleh Ryan Deiss..

Di dalam video-video, dan laporan melalui e-book tersebut, anda semua akan belajar tentang:

1. Kenapa Google versi terbaru ini lebih mudah di ‘godam’ dengan sedikit teknik (Perpetual Traffic Formula), dan juga menggunakan tools dari Google sendiri untuk ‘mengalahkan’ Google!

2. Apa maksudnya mengalahkan Google? ianya adalah kaedah untuk ‘memaksa’ Google ‘menghantar’ 1000 trafik sehari = 24/7..secara percuma..

3. Mendapat tempat teratas dalam google, dengan kata kunci yang sesuai, semuanya PERCUMA..

4. Mempelajari CRACK algorithm oleh Google yang terlalu besar ‘kesalahannya’ sehingga ia sukar untuk diperbaiki oleh Google pada masa ini..kesalahan itulah yang dimanipulasikan oleh pakar SEO diluar sana..

5. Mendapatkan dan menaikkan page rank BLOG atau WEBSITE anda.

6. Mempelajari kaedah penggunaan perisian Cherry Picker.

7. Mempelajari kaedah penggunaan Authority Codes.

8. Mempelajari 3 ranking utama yang akan digunakan dalam formula ini untuk mendapatkan kedudukan teratas pada senarai carian Google.

9. Kesemua teknik ini dipersembahkan kepada anda dengan PERCUMA! itu yang paling penting!

p/s: walaupun ada beberapa bahagian yang dikatakan perlu dibayar, tetapi versi percuma ini sudah cukup untuk mengajar kita apa itu Perpetual Traffic Formula.

9. Anda boleh muat turun Perpetual Traffic Formula Report
di sini —> Perpetual Traffic Formula

susah payah Hac upload fail ni, kasik komen yang memberangsangkan
semangat sikit eh kawan-kawan..jangan tau nak kritik aje..
kaji dulu benda ni..ok..
kalau Hac tak share, korang pun tak tau ape benda Perpetual Traffic Formula ni kan?
sekian sahaja buat masa ni..
salam hormat dari Hac..

(Pesanan Penaja : Terdapat ralat pada ejaan nama Ryan Deiss dalam ‘Read Me 1st’ yang telah dieja sebagai Ryen Deiss..harap maklum..)

Arya Putra
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
https://omghackers.com/

24 Replies to “Perpetual Traffic Formula : Why Google is Broken and SEO is KING?

  1. ah! x best! sampah! benda2 yg hac kasi semuanya x best! :-p

    gurau2 jer hac…jgn marah kang cepat tua.terima kasih la sebab sudi berkongsi benda yang hebat mcm nih.

    klu nak harapkan belalang sendiri yng nak cari, smpi retired main blog pun belum tentu leh jumpa sendiri…

    pas nih klu ade lagi benda2 yg best mcm nih jgn lupa kongsikan k…

    support hac!

  2. @ Kaizu dalam pakej ni ada menerangkan kaedah untuk menaikkan page rank untuk blog, mendapatkan tempat teratas dalam setiap entry, memperbanyakkan trafik, dan mengkaji keyword yang perlu digunakan oleh kita pada masa nak buat satu-satu entry..

  3. bagus entry ni….
    huhuhuhuhu….

    sajer jenguk2 blog member2…
    lepas lame bercuti…

    ape2 pun rajin2 berblogging….

    wasalam…

  4. thanks En.Hac …tak pernah tau tentang benda nie..huhuhu…
    pap0n xda pape yg dapat blurr kate slain i lop u hahaha…..

  5. aku pun baru taw pasal perpetual traffic nih.. kalau boleh guna, memang sedap la trafik.. selambe je naik rank.. haha..

    *Nice bro.. Wa kasi lu dabel Thumb Up..!! ^.^

  6. i am from indonesia and i like your artickel,,,,good,,,,ilike its soo muach,,,thanks my master………cant i be your pupil?…tnaks master……….

Comments are closed.