Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap.

 

Seperti kebiasaan, Ubisoft melalui aplikasi permainan mereka iaitu UPlay seringkali membuat kejutan dan hadiah buat peminat mereka dengan tawaran permainan percuma dari semasa ke semasa. Baru-baru ini, Ubisoft telah memberikan hadiah kepada peminat mereka berupa permainan video Assassin’s Creed : Black Flag bersempena dengan ulang tahun ke-10 siri Assassin’s Creed berada di pasaran. Tempoh promosi tersebut adalah untuk masa terhad.

 

Namun seperti kebiasaannya juga, UPlay seringkali melanjutkan tempoh promosi di penghujung tempoh masa dengan menawarkan kesemua permainan percuma mingguan mereka dalam satu berkas. Terkini, Ubisoft sedang memberikan 3 permainan video mereka secara PERCUMA iaitu Assassin’s Creed : Black Flag, Watch Dogs, dan World In Conflict. Pengguna cuma perlu mendaftar akaun sahaja di UPlay  untuk melayakkan diri menerima permainan percuma ini. Pendaftaran akaun di UPlay adalah percuma sahaja tanpa sebarang bayaran diperlukan. Prosesnya juga sangat mudah, tanpa perlu maklumat kad kredit atau pembayaran. Permainan ini diberi secara mutlak dan akan dimiliki buat selamanya di dalam akaun UPlay selepas anda menuntutnya.

 

Jadi, tunggu apa lagi? Sampai bila mahu main versi cracked dan tanpa kebolehan online? Daftar UPlay sekarang secara percuma dan nikmati versi sah sekarang! Promosi akan tamat pada 23 Disember 2017, 10:00 AM UTC.

 

Pautan untuk menuntut : Happy Playdays Ubisoft