Uncategorized

Perisian Untuk Menyorokkan IP Asal

Salam sahabat-sahabat My Hackers Are Here semua..pagi tadi aku ada buat posting mengenai perisian Invisible IP Map..namun, perisian tersebut aku cuma sempat cuba selama 1 malam sahaja..oleh itu, aku tak dapat kenal pasti lagi sama ada ia ada masalah atau tidak sehinggalah baru kejap tadi masalah tu dah timbul bila setting ‘option.ini’ tu dah tak valid lagi dah..lagipun version yang aku dapat tu dah lama dah..2.7..version terbaru ialah 2.9..
jadi, pada sesiapa yang dah download tu, aku bagi alternatif untuk korang semua ok..cuma perisian-perisian yang aku bagi kali ni pun aku belum sempat nak cuba habis-habisan lagi untuk kenal pasti punca masalah..

Aku nampak setakat ni, Super Hide IP 2.1.1.6 Portable yang betul-betul ok la
(ni pun version lama, tapi masih boleh pakai lagi..dan ia portable..maknanya tak perlukan installation..cuma kena pakai PATCH aje untuk buat ia jadi FULL VERSION..JANGAN UPDATE NOHHH…)
Version Super Hide IP yang terbaru pun ada, cuma kena install aje la..takde la portable macam version lama tu..aku akan sentiasa cari perisian-perisian macam ni..jadi jangan la risau…satu tak boleh pakai, aku cari lagi untuk korang..kat bawah ni link kepada perisian-perisian tersebut:

Super Hide IP 2.1.1.6 Portable (Klik di sini)

Super Hide IP 3.0.5.2 Portable (Klik di sini)

Super Hide IP 3.0.6.8 Silent Installation (Klik di sini)

Super Hide IP 3.0.6.8 Portable (Klik di sini)

Super Hide IP 3.0.6.8 by My Hackers Are Here (Latest) (Klik di sini)

Auto Hide IP 5.1.2.2 Portable (Latest) (Klik di sini)

Kalau ada masalah dengan link-link di atas, tolong maklumkan kepada pihak My Hackers Are Here (Melalui shoutbox pun boleh..)
Kalau ada masalah dengan perisian tu pula, boleh la sama-sama kita kaji kat sini..

-Kredit diberikan kepada Uploader asal

Arya Putra
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
https://omghackers.com/

20 Replies to “Perisian Untuk Menyorokkan IP Asal

  1. @ Adam Juhari boleh..tenet lembab?
    nanti aku akan post cara nak lajukan tenet..jangan bimbang..benda snang aje..:)
    pakai software ni, tenet lembab pun boleh..cuma biasa la..loading maybe ada lambat sikit..

  2. @ Freaky aku pun pernah guna jugak macam2 jenis software sampai naik tepu dah kepala aku ni..tapi last2 terjumpa plak dgn software2 kat atas ni..aku bantai je la try satu2..yang paling berkesan versi lama Super Hide IP tu la..

  3. @ izuan try pakai Ultrasurf..no installation needed..ataupun Hotspot Shield..tapi Hotspot Shield kena install la..cuma aku tak beberapa galakkan sebab ia ada banyak iklan..tak beberapa best sgt la..

  4. ok arya..aku try ultrasurf..Hotspot Shield aritu aku dah install..entah lupa lak katne aku amik..windows aku ditelan trojan..2,3 hari gak aku demam takde komputer..

  5. Takdo la pulak den cucuk apo Arya..Ontahlah..minat pulak trojan tu kat aku..hu,Arya lau kito tukar proxy pakai manual leh gak tak..?camno ek..?dan apo faktor kesihatan yg leh menggugat lau wat manual..?

  6. boleh..tapi sebaik-baiknya pakai software la..senang sikit..
    sekarang ni banyak software yg boleh buat..
    contohnya Tor (web browser ala2 firefox), VPN, eh..macam2 lagi la..aku dah lupa..dah banyak sgt mengkaji kaedah untuk bypass restriction office sampai otak naik tepu..heheh..

  7. Super Hide IP 3.0.6.8 by My Hackers Are Here ko copy file crack tu dekat file yg ko install…
    eh,baru aku sedar benda ni x boleh guna untuk google chromelah benci tol..huhuhu

Comments are closed.