A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at arya@omghackers.com

Salam kepada semua The Hykerz dan para pembaca sekalian..

entry kali ni Hac nak bagi kredit dekat Inpirational Efeks sebab bagi cadangan @ request dekat Hac untuk memasukkan entry ni..(ye la kadang-kadang blur jugak tak tau nak tulis apa, atau nak tulis yang mana satu pada masa tu)

Walaupun entry kali ni tiada kena mengena dengan Hacking, tapi blog My Hackers Are Here ni akan memenuhi arena tip n trik komputer sebab kalau duk cerita bab hacking aje, pembaca dari luar belum tentu berapa peratus..heheheh..

Jadi kita kembali kepada tajuk entry..sebenarnya entry ni diminta baru sekejap tadi aje..Hac tak sempat nak kaji sampai habis..(ye la..baru berapa minit aje sebelum ni entry ni di-request)

Hmm..oleh itu, Mr.Hac hanya mampu bagi pautan untuk korang semua muat turun e-book Google Sniper beserta dengan videonya sekali..dan Hac minta maaf la sebab tak sempat nak muat naik ke dalam akaun mediafire Hac..ni fail yang berada dalam akaun enterupload..laju jugak la kalau download..

Google Sniper with Additional Videos part 1 (Klik di sini)

Google Sniper with Additional Videos part 2 (Klik di sini)

Ok..jangan lupa tinggalkan komen ya..

Comments

  1. No hal la..
    selagi nama aku Mr.Hac, aku akan bantu seramai yang boleh..

    ko tengok blog aku pun dah cukup..

    mana ada main SEO ni semua..ape barang..duk kejar trafik, orang susah tak pernah nak amek tau..pegi jahanam blogger macam tu..

    kasar kan ayat aku?

    bukan apa..lepas apa yang jadi dekat sang ratu, aku rasa macam makin ramai orang yang perlu aku tolong..kesian sangat..

  2. betul tu bro, entry ak pun entry yang lahir dari akal fikiran aku juga, kena ade trademark sendri kan bro, bro dah ade trademark , bro hacker m'sia pertama yang sy knal … ^^

  3. heheh..segan plak aku..
    mmm..nanti aku ajo camne nak cari fail cara pantas ek! (kekeke..kena puji terus bagi 'hadiah') 😛

Comments are closed.