A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Tengahari tadi masa Mr.Hac sedang mengalami kebosanan, lalu Mr.Hac pun cuba membuat satu perkara yang agak menarik.. iaitu Mr.Hac telah membuat satu halaman proksi untuk anda cuba. Ya. Sememangnya ada beberapa masalah dan bugs yang tidak dapat dielakkan seperti ia tidak menyokong laman web yang memerlukan log masuk seperti Gmail, Facebook, dan ia juga tidak boleh memainkan video di Youtube (itu la yang orang nak tengok pun!)

Tetapi apakah faedahnya? faedahnya ialah anda tidak melayari internet dengan IP asal, kerana ia menggunakan IP dari Google dan ia mampu menyembunyikan IP asal anda. Sekurang-kurangnya anda dapat berasa selamat buat sementara waktu dari anasir-anasir luar yang kurang baik. Ok?
Lagipun ini cuma eksperimentasi Mr.Hac yang pertama. Sebarang kekurangan harap dimaafkan.

Mahu mencuba? Klik pada pautan di sebelah -> Mister Hac Proxy Server