Kelebihan MYTUNNEL VPN

0
294

Baru sebentar tadi luqman buat artikel mengenai Sunlight VPN yang hebat dan murah ..mari kita lihat pula kelebihan MYTUNNEL VPN pulak..

Kelebihan MYTUNNEL VPN adalah dia menggunakan perisian OPENVPN GUI (kalau tidak tahu apa openvpn gui boleh rujuk di SINI) yang lebih kepada semua OS,window,android,ubuntu,linux..Jika menggunakan SUNLIGHT VPN ia menggunakan perisian tersendiri yang dibuat oleh ADMIN nya,tetapi ia  hanya boleh digunakan di WinXp , Vista, Win7 dan Win 8..

Mari kita terokai dan bongkarkan kelebihan MYTUNNEL VPN::

Penaja Bersama

JIka menggunakan mytunnel vpn anda dapat menyelamat ip anda dari Hacker yang tidak bertanggungjawab..

Jika menggunakan brodband atau wifi,pihak berkenaan akan menyekat ISP dari melayari laman(tau-tau saja la..)dan yang kaki torrent mungkin anda tidak dapat membuka laman piratebay..Yang kaki online movie mungkin anda tidak dapat melayari http://www.movie2k.to/ (luqman tau ada banyak blog yang menyediakan online movie yang tidak disekat..

Jika anda takut seseorang hacker menggunakan IP anda untuk tujuan jahat,anda gunalah MYTUNNEL VPN yang mementingkan security..

Pihak MYTUNNELVPN menyediakan satu server untuk pentegar online game..satu user dibekal satu server yang dihadkan 4GB for month..

NAk tengok banyak mana server yang dibekal oleh pihak MYTUNNEL..

Untuk harga MYTUNNEL VPN:

                            JUMLAH BAYARAN UNTUK 1 AKAUN :-

YURAN PENGURUSAN SEUMUR HIDUP = RM 10 (SEKALI JER)..
YURAN BULANAN = RM15(2 bulan)…
Semua sekali  = RM25

Jika anda berminat anda boleh menghungi mana-mana pengedar MYTUNNEL di https://mytunnel.me/vpn/contact.php

Satu lagi..kalau nak tau elok ke tak vpn tu harus dicuba..Pihak MYTUNNEL menyediakan trial 2 hari untuk mencuba..

Mula-mula pergi ke laman rasmi MYTUNNEL di https://mytunnel.me dan klik register di sebelah kanan atas sekali..isi butiran dan anda akan terima trial 2 hari..Pihak MYTUNNEL menyediakan toturial untuk rujukan kepada newbies.

P/S:ada apa-apa komen dibawah..