More

  [Info] PIKOM PC FAIR 2012 (1)

  Salam…

  Masa menuntut paksa hutang piutang kerabat kini bermula. Masa membodek manja dengan mak bapak pun bermula. Masa meroyan depan bos juga telah bermula. Semuanya kerana minggu ‘pengantin’ yang tidak lama lagi akan bermula untuk pencinta IT. Yeah! Minggu PIKOM PC Fair 2012 (1) akan datang berlaman ke lokasi anda.

  PIKOM PC Fair yang lazimnya diadakan saban tahun mengikut peringkat waktu bersiri yang berbeza. Dibawah sokongan Kementerian Komunikasi Dan Multimedia Malaysia, PIKOM PC Fair akan menjelajah ke setiap negeri dalam Malaysia mengikut tarikh yang telah di tetapkan. Inilah satu kaedah untuk kerajaan merapatkan dan sekaligus menggempakkan jelata dengan alam IT. Adakah ianya segegar Jom Heboh?

  Bayangkanlah Maya Karin berkain singkat seperti Amoi yang promo depan kiosk. Fuh! Rozita Che Wan siap possing lintuk dengan iPad terkini di tangan. Nora Danish siap tersenyum comel memberi template. Azhan Rani berlagak aksi robotic di tengah khalayak. Termasuklah Munir Hijjaz sebagai pendendang di tengah-tengah Fair. Pasti tanpa ragu! Pakcik Makcik kat kampung siap bawa banner sekali berderap hadir. Gempak tak?

  Seperti dirancang tarikh PIKOM PC FAIR 2012 (1) telahpun termaktub dalam jadual yg diedarkan. Sebarang perubahan luar jangka biasanya akan dimaklumkan lebih awal oleh pihak penganjur. Jom tinjau jadual bakal berlaku di tempat anda.

  Sekiranya kalian berminat dan berimpian berdagang di PIKOM PC FAIR 2012 (1) anda boleh merujuk di laman utama [ pr67am™ ] Pengundian akan berlangsung pada tarikh dan tempat yang telah dijadualkan. Dan jangan lupa membawa sekali RM500 sahaja sebagai cagaran menyewa ruang pameran.

  Pastikan poket tebal cukup-cukup ketika berkunjung nanti. Poket nipis pun takpe dek! Tapi meneguk liur je lah jawabnya…hu3…Amacam encik-encik terhormat sekalian; silent people, seikology, PenyairMalam, amrell67, kumpo, Mr Tuto, Janjangz, Fake, Putra Ery, Masta Ninja, Fai T.Flowright, mrkronos81, mijo, anep, jotch, macha, uesr, script kiddies 3, sawi88, Luicciouss, DjHack4Life, daUz, mdfaizal, akin07 dan sekalian pembaca MHAH. Pakat collect satu ruang sewa pameran. Jom kita jual jangan tak jual lesen-lesen giveaway. Kayo wooo…! Jangan cakap tak kayoooo…!

  Sekian.

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  %d bloggers like this: