Salam…

Air pasang pagi surut pukul lima. Saya bangun pagi siap buat cerita. Cerita giveaway menjenguk lagi. Seperti yang saya laungkan sebelumnya, giveaway sentiasa ada sepanjang tahun. Dan akan berjalan sampai bila-bilapun tidak kira masa dan ketikanya. Gunakan kesempatan yang datang ini dengan akal yang bijaksana.

Mengapa harus katakan tidak ketika rezeki datang merangkak ke mulut yang ternganga. Berguna atau tidak bukanlah persoalan diskuisi. Andai berguna anda boleh simpan. Andainya tidak berguna pun anda mesti simpan. Tak luak pun ruang cakera dek sebaris nombor siri. Ya! Paling penting untuk anda memiliki dan menyimpan nombor sirinya.

Menyingkap cerita kali ini, sebuah perisian Windows Optimizer berjenama MAGIX PC Check & Tuning 2011 keluaran MAGIX yang telah beroperasi semenjak 1993 lagi. Berpengkalan di Amerika Syarikat dan mempunyai cawangan di Kanada serta beberapa negara Eropah seperti UK, Perancis, Italy, Sepanyol dan Belanda. Walaupun kurang familiar seperti TuneUP, ASC dan iolo tetapi dari rumusan yang saya perolehi berdasarkan skor, MAGIX PC Check & Tuning 2011 cuma sedikit sahaja tercicir di belakang dari rangkaian sejenisnya. Kita tinjau pula apa kelebihan jenama ciptaan MAGIX ini.

Ciri-Ciri Utama MAGIX PC Check & Tuning 2011 :
.  Fungsi 1-Klik untuk memeriksa, menyelesai dan mengoptimumkan solusi
.  Fungsi pemandu automatik untuk kemaskini perisian dan mengekalkan prestasi komputer.
.  Membebaskan ruang cakera dan menghapuskan kesan internet untuk mengekalkan privasi.
.  Defragment
.  Tetapan mudah untuk melajukan internet.
.  Fungsi sistem live untuk untuk pemantauan prestasi computer.

Sekadar makluman MAGIX PC Check & Tuning untuk versi 2012 telahpun berada di pasaran. Yang ditawarkan ini adalah versi 2011 dan anda ditegah menaiktaraf. Pada harga USD39.95 untuk satu lesen sah, kali ini anda boleh memilikinya secara percuma dan boleh digunakan untuk sepanjang hayat. Untuk mendapatkan lesen sah tiada proxy diperlukan. Anda boleh terjah sahaja [ pr67am™ ] Manakala untuk perisian pula anda boleh dapatkan di sini [ pr67am™ ]

Salam kejayaan dan sekuntum senyuman di awal pagi buat semua peminat IT.

Sekian.

[ KEMASKINI ] Giveaway Advanced SystemCare PRO 4 berakhir sehingga 18 Januari 2012 [ pr67am™ ]