A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Digital Audio Workstation (DAW) ialah sejenis sistem elektronik yang direka khas untuk kerja-kerja seperti merekod, menyunting dan memainkan kembali audio digital. DAW dalam versi moden adalah perisian yang dipasang pada komputer dengan paparan antaramuka perkakas audio.

FL Studio (Dahulu dikenali sebagai FruityLoops) ialah perisian DAW yang dicipta oleh sebuah syarikat dari Belgian iaitu Image-Line. Ia adalah sebuah perisian super lengkap, khas untuk para penggubah lagu, penyunting audio dan mereka-mereka yang sama bidang dengannya.

Bagi mereka yang berminat untuk mengetahui bagaimana perisian dalam versi terbaru ini berfungsi, sila lihat pada paparan video di bawah:

Muat turun di sini : FL Studio 10.0.9

Sistem operasi yang disokong : Windows sahaja.

Comments

  1. Mr Hack.. Boleh tolong x kawe? Local disk D komputer kawe hilang,, nok ambil data semula guane? Kerje pejabat kawe banyok simpan dlm tu, tahu di bos mati la kawe,, buleh tolong kawe x?

Comments are closed.