Salam..hari ni Mr.Hac mood baik jadi Hac nak bagi korang semua sebuah perisian bersaiz kecil yang dikatakan mampu mendapatkan kata laluan akaun Facebook rakan anda..

Terdapat beberapa pro dan kontra yang menjadi persoalan kajian pada perisian kali ini..adakah ia benar-benar berkesan atau hanya omongan kosong dari laman pembangunnya hanya untuk mendapatkan trafik yang berduyun-duyun masuk ke lamannya hanya semata-mata untuk mendapatkan perisian picisan yang ternyata tidak berkesan?

Ya..mari kita sama-sama mengkaji dua video dibawah yang menunjukkan kedua-dua pro dan kontra perisian kecil yang dinamakan sebagai Facebook Pro Hacker v.2011 ini!

Video Pro:

Video Kontra yang mengatakan ia adalah perisian palsu:

Nak cuba?
nah..muat turun pada pautan dibawah:

Klik disini—> Facebook Pro Hacker v.2011

Comments

  1. dah masukkan fb id macam dalam tu dan emel. memang ade notis kate dah send ikot emel tp takde pape pon. packet pon x send masa tengah dalam proses.

  2. tu video bro, sume boleh ejas untuk nampak supaya software ni jadi. Lain kali pakai shoutmix. senang sket nak sembang. hahaha

  3. bro..kasik share la identiti..
    malas la aku nak jejak ko cmni..leceh la..
    takpun kasik komen, kasik sekali la dengan link ke blog ko..isk..
    cmni aku pun tak nak share identiti la..hackers la katakan~

  4. Jagan percaya seskali tentang perisian sebegini, nak tau kenapa bap aku pun hacker, aku selalu buat perisian cam ni supaya orang t'pedaya, dorang masukan email dorang ngan password sekali pas tu password and email korang terus masuk ke FTP server aku. akhirnya? mangsa2 aku t'pedaya.. Aku bagi korang tips lah cama mana nak hack facbook yang aku tau. Phising,Keylogger,RAT tu lah antara cara2 yang sangat berkesan sekali.

  5. @ Anthrax hahaha..ade ko bro..sabar ye..silent hackers akan kembali..
    by the way thanks for ur comment..
    dorang semua ni nak belajar..jadi kita kena ajarkan la apa yang kita tau.. 🙂

  6. takde nye orang nak bagi hacking software secara free.. tambah2 untuk hack FB.. adakah software utk hack fb sbenarnya?? aku rasa macam fb ni kuat sangat la security…

  7. Emm klo korang bleh hack Fb pehh kira hebat la korang tu x byak mna hacker king yg kija k FB tu ingat senang2 ke nk hack FB,klo yg boleh hack pehhh gua tabit la abeh tinggi pn hack dia pnya email or pass jer yg len tak kot…..semua yg ada dlm youtube tu semua fake2 belaka depa just nk kenakn orang jer beli dorang pnya soffwer padahal xmenjadi pn semua yg kena bayar paypal kn,btol?so jgan dok caya ngat benda mcm tu mark zumberg pn mikir panjang lagi dari kita.huhu

  8. bagus jugak tu..kiranya selepas aku buat entry ni, aku dapat tahu akhirnya bahawa ramai betul yang nak hack FB..huhu..
    nasib baik aku takde FB~

  9. sebab tu aku sruh tgk video tu dulu dan nilaikan sendiri..
    benda ni biasa la..
    propaganda aja..
    benda ni sebenarnya boleh digunakan untuk bind dengan keylogger..
    sapa2 guna, nasib la..memang kena la..

  10. aku pun dulu ada web phishing,pehh…5 orang mat salleh sangkut dengan aku.nasib baik la aku seorang yang baik hati,kalau x aku dah kobas duit depa.wakaka

  11. tipula bro software ni cam taik jek..hahaha..
    kalau ade pon nak hack fb semua guna duitla bro.. dolar us tuh bro.. melambong kad kredit kalau saper2 guna hack software.. kononnya nak hack orang tapi sendiri yg kene hack..hahahhahaha… kalau betul nak hack guna java script kompom dapat punya.. phising ni kadang2 xmenjadi pon..keylogger kalau john or mak bedah guna laptop korang..kalau xguna laptop korang xdela..hampeh yo..
    kalau korang bukak cyber cafe boleh buat keylogger tuh.. awek mane semua sangkut kat lu…hehehehehehe
    apa-apa pun kita belajar dari kesilapan masing2 bro.. adios..

  12. fake software ni. confirm nak trafik tinggi org ni. haha.
    bro, bleh tunjuk x cara hack password for file RAR? aku dah cuba pelbagai software password cracker, tp x b'hasil la. tlg ya bro.
    thanx.

  13. dah berapa kali download.. p x jadi la.. mcm ada yg x kena je.. nak bukak pon x dapat.. mr hac.. tlg la ajar mcm mane.. ke kena setting lagi.. le tunjukan x?

  14. lol, u guna software ni umpama u makan umpan la bro, u yg akan kena hack oleh pencipta software ni, free2 bagi email ngan id kpd fake software, stupid betol la hahaha

  15. ya ke? terima kaseh atas info ya.. sebenarnya niat sy nak kasi bukak yang mane kena hack oleh orang lain je….

  16. kalu boleh sy nak belajar tentang hack tu.. senang nak tolong kawan yang kena hack x tentu pasal..

  17. Arya Putra.. boleh ajarkan sy x mcm mane nak install software tu.. sy install x dapat nak bukak langsung la software tu.. x tahu la ape sbb.. plizz Arya Putra

  18. Bro, cuba tengok balik video Pro software ni.. Cuba tengok balik kat bahagian dia check e-mel, e-mel tu bagitahu received (9 minutes ago). padahal dia baru je klik button Hack kat software tu. Terang2 dah nampak macam x betul je..

  19. wey klu2 adew hack2 yg bley kita guna untuk hack fb pass….share lar bro…bley tubuh kan kumpulan hacker..keh3..tpi skunk memang dah ada hacker..kwn2 aku pon ada yg dh di hack…ada cyber cafe nie ..kita leh mintak pass fb spew jew..tpi kne bayar 3 ringgit…tpi klu korang adew hack2 yg berguna share2 lar yew~~

  20. salam…klau pkai keylogger tu sngt brkesan ke nie??…
    sbb ak ade software tuh….coz ak x reti mne gune software tu…
    cam mne nk gune…yg ak tau..kne letak email dlu…pstu build…

    boleh ajar saye x admin??

  21. mna ade software hacking fb org bgi free cam tu je…..sbnrnya dowrg ade tnam keylogger dlam software dowrg tu………dowrg bwt software tu pkai microsoft visuall bla3…..
    heheh..tu pun aku taw dri grup P******Crew…..xD

Comments are closed.