Salam..aneh dengan tajuk di atas? ya..kali ni memang Hac nak lari sikit dari tajuk yang biasanya mengenai komputer..dah letih dah nak menulis panjang-panjang ni..
entry Web Browser Terbaik, Terhebat, Terpantas! telah mendapat komen yang paling banyak setakat ini, dan ini telah membuatkan Hac berasa sangat-sangat puas hati dengan respons yang diterima oleh
para The Hykerz dan juga blogger-blogger yang lain..
mungkin Hac akan buat ulasan mengenai Lunascape, mungkin juga tidak..bergantung kepada masa, dan juga respons yang bakal diterima kemudian..yang pasti entry ini akan dijadikan sebagai ‘Featured Entry’ menggantikan entry Hack Akaun Administrator Daripada Akaun Guest..

Berbalik kepada tajuk entry kali ini, Hac hanya nak post satu gambar yang Hac dapat masa Hac googling..

Eheheh..Entry ini adalah entry santai sahaja..harap korang semua suka..entry akan datang barulah Hac akan menulis tentang perkara yang lebih serius..semoga kita berjumpa lagi pada entry akan datang..
salam hormat dari Hac..

Comments

  1. Fikir la cena nak pasang intense debate or disqus… haha.. ok, hang pasang tu guna apa? Terus paste dalam xml blog template ke? Kalau cara tu x jadi, pakai la comment sistem tu sebagai plugin.. Tetapi, kalau pakai secara plugin, akan lambat sikit la load dia..

  2. @ Ahmad Fikrizaman a.k.a jebatmalaya aku dah malas da nak fikir pasal commentluv dengan intense debate tu..dah meluat dah…tak serasi dengan template aku ni…isk..isk..

Comments are closed.