A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Salam semua!

Wooaahaaa! Setelah sekain sekian lama menyepi, now I am back on the track! Sedari pagi saya menulis kembali e-buku yang menjadi permintaan ramai ini telah dipadam oleh Mediafire ini. Letih sungguh rasanya, tetapi berbaloi kerana ia telah diolah semula dengan penulisan yang jauh lebih ringkas tetapi mudah difahami.

Anda tidak punya bahan bacaan yang menarik? Muat turun e-buku ini. Ringkas, padat, penuh dengan info-info dan hanya mempunyai 18 muka surat sahaja. Anda tidak perlu kusutkan kepala dengan e-buku yang tebal tetapi sukar untuk dihadamkan minda.

Buat permulaan, ini adalah sesuatu yang mampu saya sumbangkan setelah sekian lama saya tidak menulis. Tepat pukul 1.00 petang, e-buku ini siap ditulis, dan jika ada sebarang kesalahan ejaan, susun atur, harap dimaafkan.

Maut turun:

1. Minus.com
2. Jumbofiles.com
3. Rapidshare.com
4. Google Drive

No more MEDIAFIRE! Banned forever!!