KUALA LUMPUR, 15 Mei 2024 – Xiaomi, peneraju global dalam inovasi, telah mengumumkan ketersediaan Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 di Malaysia. Dilancarkan awal tahun ini bersamaan dengan pengumuman global siri Xiaomi 14 di Persidangan Dunia Mudah Alih (MWC), di Barcelona, Sepanyol, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 direka untuk memenuhi keperluan produktiviti yang paling intensif, menawarkan paparan yang luar biasa dan mengasyikkan. pengalaman pengguna. Melengkapkan Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 ialah Pen Fokus Xiaomi yang serba boleh dan Papan Kekunci Pad Sentuh Xiaomi Pad 6S Pro – alatan penting untuk mengubah peranti menjadi stesen kerja mudah alih yang muktamad. 1

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4

Penaja Bersama

Mempunyai paparan 12.4-inci 3K 144Hz dengan nisbah bidang 3:2 yang besar, tablet ini meningkatkan keselesaan untuk membaca dan penggunaan multimedia, menjadikannya sesuai untuk bekerja dan beriadah. Keupayaan paparan luar biasa peranti ini dipertingkatkan lagi dengan resolusi 3048 hingga 2032 dan 294 piksel per inci (PPI) yang mengagumkan, memberikan kejelasan yang tiada tandingan untuk tugasan daripada membaca teks terbaik hingga mengedit imej resolusi tinggi, atau menyelami diri anda dalam permainan terkini. Dilengkapi dengan bateri 10000mAh (typ) yang teguh, dilengkapi dengan HyperCharge 120W ultra-pantas, pengguna boleh menikmati masa pengecasan yang lebih singkat di samping hayat bateri yang dilanjutkan.

Dicipta dengan Platform Mudah Alih 4nm Snapdragon® 8 Gen 2 yang berkuasa, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 menawarkan kelajuan sepantas kilat dan prestasi selembut sutera. Memadankan ini dengan Xiaomi HyperOS, Xiaomi Pad 6S Pro memperkenalkan tiga fungsi baharu yang revolusioner termasuk Skrin Utama+, kerjasama merentas peranti dan Xiaomi Smart Hub, meningkatkan kesalinghubungan ke tahap baharu. Skrin Utama+ membolehkan pengguna berinteraksi dengan telefon pintar mereka terus daripada antara muka tablet—membalas mesej atau menjawab panggilan—tanpa berinteraksi secara langsung dengan telefon pintar mereka. 2 Fungsi foto aplikasi Nota Silang Peranti memanfaatkan keupayaan kamera telefon pintar, membolehkan anda menangkap dan membenamkan imej terus ke dalam kandungan nota pada tablet, memudahkan penciptaan dokumen yang menarik secara visual dengan mudah. 2 Pusat kawalan peranti baharu – Xiaomi Smart Hub – menghubungkan sehingga tujuh peranti serentak termasuk pelbagai produk Xiaomi AIoT, memastikan rangkaian peranti anda sentiasa di hujung jari anda. 2 Dengan fungsi Ketik untuk Kongsi yang didayakan NFC, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 memudahkan perkongsian fail dengan ketik pantas, menawarkan pengalaman pengguna yang mudah. Untuk pencipta kandungan, mod Pengarah dalam apl Kamera mengubah tablet anda menjadi alat pemantauan profesional yang dipautkan dengan telefon pintar anda, untuk menangkap momen berkualiti tinggi dengan mudah.³

Papan Kekunci Pad Sentuh Xiaomi Pad 6S Pro dan Pen Fokus Xiaomi

Buat pertama kalinya, Papan Kekunci Pad Sentuh Xiaomi Pad 6S Pro menyepadukan pad sentuh, meningkatkan keupayaan pengguna untuk memilih fail dan mengurus tugas penyuntingan video yang rumit dengan ketepatan. Pen Fokus Xiaomi yang baru direka, menawarkan 8192 tahap kepekaan tekanan dan kadar pensampelan 240Hz, menjanjikan pengalaman menulis yang tiada tandingan. Responsifnya dipertingkatkan lagi dengan kependaman ultra rendah hanya 5ms, satu kemajuan yang ketara berbanding generasi sebelumnya. 4 Dilengkapi dengan butang Spotlight berbilang fungsi, Pen Fokus Xiaomi menguatkan fungsi selain daripada menulis, menjadikannya amat diperlukan untuk menangkap imej pantas dan mengambil nota, semuanya tanpa mengganggu proses kreatif.

Sarung Xiaomi Pad 6S Pro

Reka bentuk kreatif untuk kedudukan stabil secara mendatar dan menegak, Sampul Xiaomi Pad 6S Pro menggunakan reka bentuk sokongan segi tiga yang inovatif yang bukan sahaja cantik dan penuh dengan reka bentuk estetik, tetapi penyerapan magnet juga menjadikannya lebih stabil, membolehkan ia memberikan sokongan yang boleh dipercayai tidak. perkara sama ada diletakkan secara melintang atau menegak. Ia mengesan penutup dengan bijak, membangunkan Pad apabila dibuka dan meletakkannya ke dalam mod tidur apabila ditutup.

Harga dan ketersediaan

Aksesori Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 dan Xiaomi Pad 6S Pro akan tersedia di Malaysia mulai 16 Mei di semua kedai Xiaomi Sah di Malaysia dan kedai dalam talian rasmi Xiaomi, mi.com , dan di Lazada dan Shopee.

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 dalam warna Graphite Grey didatangkan dalam dua varian storan, dijual pada harga RM 2,799 untuk varian 8GB+256GB dan RM 3,099 untuk varian 12GB+512GB.

Papan Kekunci Pad Sentuh Xiaomi Pad 6S Pro: RM 699

Pen Fokus Xiaomi: RM 399

Sarung Xiaomi Pad 6S Pro: RM 149

Untuk masa yang terhad, pembeli akan menerima Papan Kekunci Pad Sentuh Xiaomi Pad 6S Pro secara PERCUMA dengan setiap pembelian Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, sementara stok masih ada. 5 Selain itu, pembeli juga boleh mendapat DISKAUN 30% untuk Pen Fokus Xiaomi dan Sarung Xiaomi Pad 6S Pro apabila mereka membeli Xiaomi Pad 6S Pro 12.4.

Untuk lebih banyak berita dan promosi produk, nantikan halaman Facebook Xiaomi Malaysia .

Spesifikasi produk tersedia di sini : Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 , Papan Kekunci Pad Sentuh Xiaomi Pad 6S Pro , Pen Fokus Xiaomi , Penutup Xiaomi Pad 6S Pro

Muat turun imej di sini .

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments