A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Mahukah anda jadikan desktop Windows XP/Vista/7 menjadi seperti desktop Windows 7 Mr.Hac di atas? Jika anda mahu, maka anda telah datang ke tempat yang betul!

WInstep Xtreme 11.10 ialah versi terbaru perisian dari Winstep.net. Ia adalah satu kumpulan perisian untuk merubah tampilan desktop, mempercantikkan ia, dan membantu mempertingkatkan produktiviti anda dengan meletakkan perisian yang selalu anda gunakan di hujung jari anda.

Gabungan perisian berguna yang disebutkan sebentar tadi contohnya ialah Dock (Nexus Ultimate), Tabbed Dock (Workshelf), sistem menu (NextSTART), gajet (Modules), tema dan banyak lagi!

Bagaimana? Teruja nak jadikan Windows anda tampak seperti pro?

Muat turun: Winstep Xtreme 11.10 Full Cracked

Wallpaper dalam gambar di atas: Windows 7 Black Wallpaper

Perisian ini hanya tinggal untuk pemasangan sahaja. Anda tidak perlu kemaskini (Update), memasukkan nombor siri atau menggunakan crack kerana ia sudahpun versi penuh.