More

  Tronsmart Melancarkan Spunky Pro True Wireless Headphone

  Pada bulan Mac, 2018, Tronsmart melancarkan ‘high fidelity audio’ true wireless earbuds yang dinamakan sebagai Encore Spunky Buds. Earbuds ini telah dilaporkan sebagai salah satu earbuds wayarles terbaik 2019 di UK oleh Expert Reviews; menyatakan – “Ia mempunyai kualiti bunyi yang hebat dan menyertakan bekas simpanan mudah alih kecil bergaya”.

  Hari ini, selepas 15 bulan penyelidikan dan pembangunan, Tronsmart akan melancarkan fon telinga TWS yang baru direka bernama Spunky Pro, merupakan satu versi naik taraf dari model Spunky Buds. Ia mensasarkan golongan yang suka dengan muzik dan inginkan sesuatu yang mempunyai kualiti bunyi lebih tinggi. Pelancaran Tronsmart Spunky Pro akan membuka era baru TWS earbuds dengan teknologi canggih dan bunyi yang hebat.

  Mari kita lihat apa yang membuat earbud ini istimewa berbanding dengan yang lain.

  Kualiti Bunyi Lebih Jelas Dan Bass Lebih ‘Padu’

  Seperti yang kita ketahui, intipati pada sesebuah fon telinga adalah bunyi.

  Tronsmart konsisten membangunkan fon kepala yang memenuhi standard peminat muzik yang tinggi. Oleh itu, unit pembesar suara 6mm yang terkehadapan dan canggih digunakan dalam Spunky Pro, menyediakan bass luar biasa tanpa gangguan kepada vokal yang lebih tinggi. Di samping itu, terdapat dua mikrofon terbina dalam yang mampu menyampaikan panggilan stereo ultra-jelas dengan mengurangkan bunyi ambien.

  Pengecasan Tanpa Wayar

  Pengecasan Tanpa Wayar sahaja tidak begitu istimewa sama sekali.

  Tetapi bekas mudah alih dengan pengecasan tanpa wayar untuk fon telinga wayarles adalah seperti icing pada kek! Tronsmart Spunky Pro adalah antara yang pertama menggunakan teknologi ini. Dengan fungsi ini, anda hanya perlu meletakkan earbud pada mana-mana pad pengecas Qi, dan ia akan dicaj dengan segera!

  Pengecasan Melalui Port USB-C

  Sekiranya anda tidak mempunyai pengecas tanpa wayar, jangan bimbang; Spunky Pro juga dilengkapi dengan penyambung USB-C yang boleh mengisi semula fon telinga lebih cepat!

  Sambungan Bluetooth 5.0 Yang Lebih Stabil

  Terbukti isu ‘sambungan’ selalu menjadi kebimbangan bagi ramai orang apabila memilih produk Bluetooth. Sambungan buruk akan menjejaskan pengalaman mendengar secara serius. Tronsmart sangat peduli tentang pengalaman pengguna; oleh itu, Spunky Pro dilengkapi dengan Bluetooth 5.0, yang membolehkan sambungan lebih cepat dan lebih stabil dapat dicapai.

  Kawalan Pembantu Suara Dengan Satu Sentuhan

  Reka bentuk kawalan satu-sentuhan Spunky Pro membolehkan anda mengakses fungsi teras dengan mudah tanpa menjangkau telefon anda. Cukup sekadar ketik earbuds dan sebut “Hey Siri” atau “Hey Google” dan anda serta-merta akan mendapat akses kepada pembantu suara anda.

  Reka Bentuk Yang Selesa Dan Mudah Alih – Kecil Dan Berkuasa

  Jika anda menyemak saiz Spunky Pro, anda akan mengetahui bahawa ia jauh lebih kecil daripada kebanyakan earbud TWS. Tetapi anda tidak akan pernah bayangkan bahawa peranti kecil itu boleh memberikan masa main sehingga 18 jam. Selain itu, Spunky Pro dilengkapi dengan bekas mudah alih yang mesra poket dan tiga tip telinga berukuran berbeza untuk keselesaan yang selamat dan keserasian saiz tip bagi menyesuai dengan telinga anda.

  Kalis Air IPX5 – Nikmati Muzik anda tanpa Gangguan

  Selain ciri-ciri di atas, Spunky Pro juga direka dengan ciri ketahanan. Dengan penarafan IPX5, anda boleh terus berhubung walaupun berpeluh, terkena percikan air dan hujan, memberikan anda pengalaman mendengar yang lancar.

  Konklusi

  Kerana Tronsmart peduli terhadap pelanggan, mereka sentiasa meningkatkan kualiti produk mengikut maklum balas yang diterima. Menyediakan pengalaman terbaik dengan teknologi paling canggih adalah sentiasa menjadi nilai teras Tronsmart. Jika anda mencari earbuds TWS, jika anda mengejar kualiti bunyi yang lebih baik, jika anda mahukan pengalaman mendengar yang lebih baik dengan reka bentuk lebih selesa, Tronsmart Spunky Pro adalah pilihan terbaik untuk anda!

  Spunky Pro – Pengalaman wayarles pada tahap yang baru.

  Hubungi: [email protected]
  Pautan yang Berkaitan: www.tronsmart.com

  Arya Putrahttps://omghackers.com/
  A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: