A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

OPPO A Series 2020 akan datang di Malaysia pada bulan September ini memaparkan fotografi yang menakjubkan, prestasi yang cemerlang, dan kapasiti bateri lebih besar.

KUALA LUMPUR, 5 September 2019 – OPPO teruja untuk mengumumkan bahawa ia akan melancarkan A9 2020 – satu lagi kejayaan jenama ini untuk pasaran Malaysia pada September ini. OPPO A9 2020 menawarkan lebih banyak ciri menarik berbanding sebelum ini, seperti 48MP Quad Camera baru dengan lensa sudut ultra-lebar, menawarkan prestasi tinggi dengan kapasiti memori 8GB RAM + 128 GB ROM dan bateri berkapasiti 5,000mAh, membebaskan pengguna dari keperluan untuk berkompromi apabila mereka bermain dan meneroka.

Tawaran terbaru OPPO untuk pasaran telefon pintar peringkat pertengahan ini mempunyai ciri-ciri fotografi yang menakjubkan, reka bentuk indah, dan bateri tahan lama. OPPO A9 2020 akan memberikan nilai yang unik kepada pelbagai pengguna, terutamanya kepada generasi Digital dengan gaya hidup yang pantas bergerak.

Kisah A Series Setakat Ini

OPPO telah aktif di pasaran luar negara selama sepuluh tahun yang lalu, dan OPPO A Series disukai oleh pengguna global. Sejak pelancaran model OPPO A Series yang pertama, A100 di pasaran Thailand pada tahun 2009, siri ini telah menikmati populariti mulut ke mulut yang mengagumkan kerana kelebihannya dalam reka bentuk, fotografi dan teknologi bateri. Model siri OPPO A juga merupakan salah satu daripada siri popular di pasaran Malaysia.

Sepanjang 10 tahun yang lalu, ramai pemuda telah memilih Siri OPPO A sebagai telefon pintar pertama mereka. Bukan sahaja mereka belajar bagaimana menggunakan telefon pintar, melalui teknologi seperti kamera dan aplikasi, Siri A melancarkan cara baru untuk mengintegrasi ke dalam masyarakat dan meneroka kemungkinan hidup yang tidak terhingga. Sementara itu, OPPO terus berkembang dengan trend mudah alih terkini, di mana telefon pintar menjadi lebih seperti pembantu peribadi, serta trend video pendek meningkat dalam aplikasi di kalangan orang muda.

Dinamakan A9 2020 sebagai tanda merayakan permulaan dekad baru dan mengundang pengguna telefon pintar pada pengalaman baru, nama barunya juga mewakili teknologi terkini untuk para penjelajah dan mereka yang kreatif. Tunggu, OPPO A9 2020 akan dilancarkan di pasaran Malaysia tidak lama lagi.

#OPPOA9_2020

Untuk maklumat lanjut mengenai produk OPPO, sila rujuk kepada:

OPPO Official Website: www.oppo.com/my/
OPPO Official Facebook Page: https://www.facebook.com/malaysiaoppo/
OPPO Official Online Store: https://www.oppo.com.my/categories/Smart-Phones/4
OPPO Official Lazada Store: https://www.lazada.com.my/shop/oppo-electronics/
OPPO Official Shopee Store: https://shopee.com.my/oppo.os

Mengenai OPPO

OPPO adalah jenama peranti pintar global terkemuka. Sejak melancarkan telefon pintar pertama – “Smiley Face” – pada tahun 2008, OPPO telah mengejar sinergi kepuasan estetika dan teknologi inovatif. Hari ini, OPPO menyediakan pelanggan dengan pelbagai peranti pintar yang dipelopori oleh siri Find and Reno, Sistem operasi ColorOS, serta perkhidmatan internet seperti OPPO Cloud dan OPPO +. OPPO beroperasi di lebih dari 40 negara dan wilayah, dengan 6 institut penyelidikan dan 4 pusat R&D di seluruh dunia dan sebuah pusat reka bentuk antarabangsa di London, lebih daripada 40,000 pekerja OPPO didedikasikan untuk mewujudkan kehidupan yang lebih baik untuk para pelanggan di seluruh dunia.