More

  Treasure Cloud Storage: Storan Awan Dengan Privasi

  Jarang kita jumpa storan awan yang mementingkan privasi. Kebiasaannya kita jumpa, pasti ada terselit terma yang membenarkan syarikat untuk berkongsi data anda dengan pihak ketiga.

  Terdapat satu storan awan baharu yang perlu dikenali ramai. Bertapak dan berpusat di Singapura, Treasure Cloud Storage ialah storan awan yang kita tunggu selama ini.

  Anda boleh baca polisi privasi mereka di:

  Privacy Policy

  Secara umum, ada beberapa klausa pada polisi yang abam tidak beberapa ‘berkenan’, tetapi kebanyakan pernyataan dan penegasan lain agak memuaskan hati berbanding storan dari syarikat lain.

  Untuk orang awam mudah faham, Treasure Cloud Storage lebih mementingkan dasar privasi dan keselamatan data peribadi pengguna daripada modus operandi bersandarkan kepada bisnes semata.

  Buat masa ini, mereka ada promosi untuk ruang storan yang biasanya diberi hanya 10GB sahaja untuk pengguna baru, tetapi untuk waktu yang terhad, anda boleh dapatkan 20GB secara percuma!

  Daftar akaun untuk dapatkan promosi melalui pautan: https://cutt.ly/BkVuMC8

  Aplikasi Android: Pautan

  Aplikasi iOS: Pautan

  Laman web rasmi: https://treasure.cloud/

  *Sori, tak jumpa pula ruang nak letak promo code.

  #OMGHSharing #CloudStorage #TreasureCloud

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: