A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

SRS Audio Essentials bukan asing lagi bagi penggemar muzik mahupun video. Dalam versi terbaru ini, ia dipertingkatkan lagi dengan beberapa tetapan baharu untuk permainan (Game), muzik, dan video. Bunyi-bunyian terasa lebih hidup, gema bass lebih padu, irama lebih rancak dan semangat sudah sampai ke kemuncak. Ewah!

Mr.Hac cuba menggunakannya pada Windows 8, dan ternyata paduan antara teknologi Windows 8 dan SRS Audio Essentials menyemarakkan lagi semangat kesukanan keseronokan mendengar muzik dan menonton video. Bunyinya memang awesome!

Tak payah cakap banyak la eh? Muat turun di sini : SRS Audio Essentials 1.1.14.0.rar
Mr.Hac ada sediakan beberapa patch di dalamnya. Ada satu patch auto dan dua patch manual. Anda boleh gunakan mana-mana jenis yang anda suka, TETAPI Mr.Hac sarankan (recommend) anda guna patch versi manual. Panduannya ada DI SINI.

Dah guna jangan lupa komen!

Download from Jumbofiles : Download