Kuala Lumpur, MALAYSIA 16 November 2023 – Xiaomi hari ini mengumumkan Redmi 13C serba baharu, menawarkan pengalaman hiburan dan fotografi yang luar biasa untuk memenuhi keperluan kreatif Gen Z, bermula pada RM 499.

Mempunyai profil 8.09mm yang sangat nipis , reka bentuk bingkai rata yang bergaya dan penampilan bergaya dengan warna yang diilhamkan oleh alam semula jadi: Midnight Black, Navy Blue, Clover Green, Glacier White. Redmi 13C menampilkan paparan 6.74” yang mengagumkan dengan kadar segar semula 90Hz 2 , memberikan pengalaman tontonan yang memuaskan. Peranti ini mengutamakan keselesaan menonton dengan paparan LCD, menampilkan pemalapan DC dan pensijilan TÜV untuk teknologi Cahaya Biru Rendah dan Tanpa Flicker, meminimumkan keletihan mata.

Redmi 13C memperkasakan pengalaman fotografi anda untuk memenuhi semua keperluan media sosial anda dengan peningkatan perkakasan dan perisian yang mengagumkan. Ia menampilkan kamera tiga kali ganda 50MP yang dipertingkatkan dan kamera hadapan 8MP yang dinaik taraf yang bukan sahaja memastikan potret dan swafoto yang sempurna walaupun dalam keadaan cahaya malap tetapi juga memberikan 34.9% peningkatan yang luar biasa dalam kelajuan tangkapan semasa menggunakan mod malam, untuk kedua-dua tangkapan cahaya malap dan video. menangkap. 3 Selain itu, Redmi 13C menawarkan 10 penapis kamera filem dan pilihan bingkai filem, memberikan pengguna kemungkinan visual kreatif yang lebih luas.

Penaja Bersama

Dilengkapi dengan pemproses okta-teras MediaTek Helio yang berkuasa dan dioptimumkan dengan sistem pengendalian MIUI 14, Redmi 13C memberikan prestasi selicin sutera yang ideal untuk permainan dan tontonan video sambil menyokong sehingga 1TB storan boleh dikembangkan. Penyelesaian memori baharu yang inovatif malah menawarkan sehingga 8GB RAM sebagai tambahan kepada 8GB RAM sambungan memori, untuk jumlah sehingga 16GB. 4 Bateri 5000 mAh (taip) yang besar juga memastikan penggunaan berprestasi tinggi yang tahan lama dan menampilkan port USB Type-C yang dinaik taraf yang menyokong pengecasan pantas 18W PD untuk memastikan anda sentiasa dalam perjalanan. 5

Redmi 13C didatangkan dalam varian storan 6GB+128GB pada harga RM499. Redmi 13C akan tersedia di semua kedai Xiaomi Sah dan peruncit rasmi lain di Malaysia dan di kedai rasmi Xiaomi di Lazada dan Shopee .

Ikuti perkembangan terkini dengan promosi, berita dan pengumuman produk terkini di Halaman Facebook Xiaomi Malaysia .

 

Muat turun bahan akhbar Redmi 13C di sini .

———————————————————————————————– 

1 Data diuji dalam Makmal Xiaomi.

2 Kadar penyegaran boleh dilaraskan kepada sehingga 90Hz untuk apl yang disokong.

3 Data diuji dalam Makmal Xiaomi.

4 Sambungan Memori hanya tersedia apabila terdapat ruang storan yang mencukupi pada peranti anda. Lanjutan kapasiti storan RAM berbeza-beza mengikut model yang berbeza.

5 Redmi 13C menyediakan dua varian merentasi wilayah yang berbeza (satu dengan penyesuai kuasa dan satu tanpa). Penyesuai kuasa yang menyokong pengecasan 18W dijual secara berasingan.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments