Kuala Lumpur, 16 November 2023 – Jenama elektronik pengguna PRISM+ melancarkan cawangan fizikalnya yang kelima minggu ini di Setia City Mall, pada 18 November 2023. Terletak di L1-137, jenama itu akan meraikan pelancaran dengan tawaran eksklusif untuk beberapa pilihan paling popular, dengan diskaun dan hadiah percuma bernilai sehingga RM1,719 sementara stok masih ada.

Langkah untuk melancarkan cawangan terbaharunya datang selepas tahun yang berjaya untuk jenama itu kerana ia terus mencipta impak kepada pasaran Malaysia. Jenama itu secara konsisten mengungguli kategori jualan pada platform e-dagang utama tahun lalu, yang terbaru dianugerahkan anugerah terlaris untuk TV serta Monitor di Lazada semasa jualan Hari Bujang 11.11. Secara tradisinya, hari jualan terbesar tahun ini untuk kebanyakan jenama pengguna di rantau ini, pertumbuhan PRISM+ dalam pasaran dicerminkan pada prestasinya untuk jualan 11.11 Singles Day – dengan jenama itu merekodkan pertumbuhan hasil tahun ke tahun melebihi 40%.

Penaja Bersama

Eric Kam, Pengarah Negara PRISM+ Malaysia, memperluaskan pelancaran kedai terbaharu itu dengan berkata, “Pada awal tahun ini, kami bercakap tentang komitmen kami untuk mengembangkan kehadiran kami di Malaysia, dan pelancaran kedai fizikal kelima kami dalam masa kurang setahun menggariskan perkara ini. Pasaran telah menerima kami dengan sangat baik sejak pelancaran kami, dan sudah pasti ada tempat untuk kami di Malaysia, memandangkan permintaan kukuh untuk peralatan rumah berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.”

Setia City Mall: Ciri Tawaran Pelancaran Besar

Untuk meraikan pelancaran kedai runcit baharu itu, jenama itu akan menjalankan promosi eksklusif pada pembukaan besarnya pada hari Sabtu, 18 November 2023 jam 10 pagi. Semua item promosi pada hari pelancaran adalah sementara stok masih ada:

  • Q55-QE 4K Android TV pada harga RM1,499 dengan hadiah PERCUMA Papan Kekunci Wayarles Logitech K400 Bernilai RM129
  • Q75 Ultra 4K QLED Google TV pada harga RM4,299 dengan hadiah PERCUMA Ripple Soundbar Bernilai RM1,599
  • X340 PRO 165Hz 34” Ultrawide Gaming Monitor pada harga RM1,599 dengan hadiah PERCUMA G304 (Bernilai Rm149) dan Elevate X1 stand (bernilai RM299)
  • F240N 165Hz 24” Flat Gaming Monitor pada harga RM599

Peminat Logitech G juga akan mendapat manfaat daripada diskaun tambahan 15% untuk semua harga promosi ( Maksimum satu papan kekunci, satu tetikus dan satu set kepala bagi setiap pelanggan. Sementara stok masih ada ).

Gaya Hidup Memenuhi Inovasi: Setia City Mall

Terletak di tengah-tengah Setia Alam, Setia City Mall berdiri sebagai mercu tanda inovasi dan gaya hidup, di mana teknologi termaju memenuhi intipati kehidupan moden yang bertenaga. Sebagai destinasi membeli-belah utama, Setia City Mall menggabungkan inovasi dengan lancar dengan pelbagai tawaran runcit, mewujudkan ruang unik di mana keluarga, peminat teknologi dan penggemar fesyen berkumpul.

Pada pelancaran, pelanggan akan dapat merasai secara fizikal semua produk popular PRISM+, termasuk siri TV Google Ultra mampu milik Siri Q 4K QLED terbaharu yang dilancarkan baru-baru ini di pasaran Malaysia – dan sejak itu telah menjadi model TV terlaris 11.11 Hari Bujang Lazada. . Peningkatan kehadiran fizikal jenama itu adalah sejajar dengan rancangannya untuk melancarkan barisan peralatan rumah pintarnya, yang diusiknya pada awal tahun ini.

Sebagai tambahan kepada produknya sendiri, outlet itu juga akan menawarkan rangkaian luas peralatan permainan Logitech G yang terkini – termasuk tetikus, papan kekunci dan set kepala, melengkapkan rangkaian monitor permainan mampu miliknya sendiri untuk menjadi kedai sehenti untuk hiburan.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments