[Image: 1JPZd.png] 

Salam semua pengunjung OMG! Hackers?

Kehadiran saya di sini adalah ingin mengumumkan aplikasi RcFM versi yang
kedua telah pun dilancarkan semalam. Ok kenapa yg kedua? Sebab dulu dah
ada versi pertama. Mesti nak tengok macam mana versi yang pertama? Untuk sesiapa yang belum pernah lihat laBagi sesiapa yang belum tahu apa itu RcFM sila rujuk di sini

Meh saya tunjuk

[Image: 30qfA.png]

Haa amacam? itu lah versi yang pertama.

Ok apa tambahan dan kelebihan versi yang kedua nie?

Untuk versi yang kedua di RcFM apps anda tidak perlu lagi membuka laman
web untuk mendengar radio, berchating bersama DJ, dan Request lagu. Kini
anda boleh lakukan semua itu hanya di aplikasi ini sahaja. Kan lebih
rileks? RClol

Untuk makluman anda juga saya sediakan interface yang boleh diubahsuai
dari segi warnanya mengikut kegemaran anda. Dengan hanya tekan butang
edit dan ubah la warna sesuka hati anda. RClove

Lagi satu saya nak ingatkan aplikasi ini adalah jenis portable so anda
boleh bawa kemana-mana yang anda suka tanpa perlu install di pc anda dan yang paling penting ianya bersih, suci dan murni. (No virus)

Apa syarat yang diperlukan untuk buka aplikasi ini?

Ok memandangkan iainya adalah Radio Online. Maka syarat pertamanya anda hendaklah mempunyai talian internet untuk membukanya.

Untuk mahukan lebih detail sila rujuk di SSSL

Saya tinggalkan anda dengan beberapa screenshot RcFM ver 2 Portable….

Screenshot

Image has been scaled down 14% (800×473). Click this bar to view original image (920×543). Click image to open in new window.
[Image: Ve56X.png]

Image has been scaled down 14% (800×471). Click this bar to view original image (922×542). Click image to open in new window.

[Image: bDNet.png]

Image has been scaled down 13% (800×477). Click this bar to view original image (918×547). Click image to open in new window.

[Image: VMq8A.png]
[Image: W3iPb.png]
Selamat Mencuba.  
Sekian. RCcool

Boleh dapatkannya di sini >> RcFM 2.0 Portable