A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

OsemSpace – Sebuah laman yang menyediakan perkhidmatan web hosting dan pendaftaran domain. Apa yang menjadikan ia berbeza dan ‘awesome’?

OsemSpace menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti Shared Hosting, VPS, Dedicated Server SSL Cert, Domain Registration dan sebagainya. Mereka telah bekerjasama dengan beberapa syarikat besar yang memberikan perkhidmatan terus melalui pelayan tanpa perlu klien melakukannya sendiri seperti Cloudflare, GlobalSign dan beberapa nama lain.

“Paling laris setakat ini adalah SSL Cert serendah RM35 setahun sahaja dan domain TLD .info RM20/tahun dan juga pakej hosting yang boleh dibayar secara bulanan.” Kata Mr.Osem, selaku pengasasnya.

Quote dari e-mel beliau kepada saya:

Use this promocode (4VU87COXWB) to get 15% off for ANY web-hosting plan.. Valid untill 31/07/2012.
Terms and Conditions are applied:
– Available just only for YEARLY price.
– Available for any Web-Hosting plan.
Free domain for Business Web Hosting plan (.com, .net, .biz, .org.)

Apa yang ‘awesome’? Ia awesome kerana menawarkan pakej hosting yang murah berbanding plan hosting dari laman terkenal yang lain, dan juga kerjasama mega dengan syarikat terkenal dunia menjadikan ia kukuh meskipun baru bertapak sejak Januari lalu.
Jangan berlengah lagi. Buat anda yang mahu mencuba, silakan ke OsemSpace – Complete Web Solution sekarang.

Mr.Hac : Mr.Osem, takde saguhati ke, cenderamata ke, gula-gula ke untuk entri ni?