A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Tahukah anda, dulu abam tak peduli sangat pasal Opera Mini ni.
Tapi lepas menggunakan Digi, segalanya berubah (kih kih kih).Maklumlah, dengan Digi, anda boleh layari mana-mana laman web tanpa dikenakan caj data (unlimited browsing sahaja, bukan unlimited downloading). Jadi bila dah macam tu, abam pun apa lagi, pasang dan guna. Bila dah guna, lama-kelamaan kita dapat lihat peningkatan ciri dan kualiti pelayar web ini.

Baiklah, mari kita telusuri bersama satu demi satu ciri-ciri baharu pada pelayar web ini.

Kini Opera Mini ada tema. Tema yang ringkas tapi, lebih baik ada dari tiada, kan?

 

Jangan tak tahu, Extreme mode sudah ada pemain media

 

Pemuka ‘Data savings’ yang baharu

 

Pengira penyekat iklan (Ad blocker counter)

 

Hmmm.. untuk omghejes anda whitelist la (kalau boleh). -_-

Ok, jom muat turun dan cuba Opera Mini —> Opera Mini web browser