More

  Oof Besar : Kemaskini Android 11 Pada Mi A3 Merosakkan Telefon

  Menjelang tahun baru, Xiaomi Mi A3 telah mendapat kemaskini Android 11 yang baru. Kemaskini sebesar 1.40GB ini datang dengan beberapa penambahbaikan dan yang paling, Android 11. Tapi lain pula jadinya apabila kemaskini yang dinantikan, sebaliknya bertukar igauan ngeri pengguna menjelang ambang tahun baru.

  Kemaskini OTA Mi A3

  Menerusi beberapa maklumbalas pengguna di XDA Forum, kemaskini terbaru ini bukan sahaja mengalami ralat, malahan membunuh terus telefon Mi A3 mereka. Tidak boleh dicas, tidak boleh dihidupkan walau dengan butang kuasa.

  Xiaomi Mi A3 juga seringkali mengalami ralat dalam kemaskini OTA nya. Mujur juga kemaskini ini tidak dilepaskan serentak ke seluruh dunia, jadi masih ada peluang bagi mereka yang belum mengemaskini Mi A3 untuk menyelamatkan telefon mereka.

  Belum diketahui lagi setakat samada peranti yang mati ini dapat dibaiki melalui fastboot mode atau EDL mode atau sudah tidak dapat diselamatkan.

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  1 komen

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  […] sahaja beberapa hari lepas Mi A3 menerima kemaskini yang begitu kontroversi. Peranti telah terpadam dan gagal dihidupkan setelah melakukan kemaskini […]

  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: