More

  My Hackers Are Here Dijenamakan Semula Kepada OMG! Hackers?

  Salam.

  Hakikat itu kadangkalanya pahit. Namun kerana tidak mahu perjuangan blog ini terkubur kerana sayangkan nama yang dahulu, Mr.Hac tegar menjenamakan semula My Hackers Are Here, kepada OMG! Hackers?. Nama ini diilhamkan dari blog OMG! Ubuntu!, itupun setelah lama berfikir.

  Domain baru ini telah dibeli dari syarikat NetKL. Terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada staf-staf NetKL yang profesional dan cepat membalas setiap tiket yang dibuka. Syabas diucapkan!

  Kepada para pengikut blog MHAH, or should I say OMG! Hackers?..? Mr.Hac berharap anda dapat menyebarkan berita ini kepada orang lain. Semoga perkara seperti ini tidak berlaku lagi di masa akan datang.

  InsyaAllah, OMG! Hackers? akan terus hidup dan menyebarkan ilmu setiap hari, biar apapun cabaran yang mendatang.

  Mr.Hac: Belajar dari pengalaman. Cari syarikat yang established jika mahu berurusan!

  Kepada mereka yang pernah melanggan Feedburner MHAH, sila langgan pada alamat baharu Feedburner OMG! Hackers? di sini: Feedburner OMG! Hackers?

  P/S: Ramai-ramai klik sket Plus One button Google di Home Page! Support OMG! Hackers?!

  Update: Feedburner MHAH yang lama masih boleh digunakan.

  Arya Putrahttps://omghackers.com/
  A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  %d bloggers like this: