A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

BERITA PENTING: MHAH bakal dijenamakan semula, dan ini bererti anda tidak akan lagi dapat mengakses ke alamat myhackersarehere.com. MHAH akan ditukar kepada nama lain, kerana ia tidak lagi dapat digunakan atas kecuaian Admin lama yang menjadi registar kepada domain MHAH yang telah ‘dibela’ selama setahun!

Kecewa. Memang sangat-sangat Mr.Hac kecewa. Tapi apakan daya. Terpaksa bermula semula dari awal. Meskipun entri sudah melebihi 600, tetapi pautan-pautan backlink pasti menjadi kosong semula. tak lupa juga ranking Alexa, dan PR dari Google.

Apapun, kecewa, kecewa juga. Tetapi blog ini kena teruskan perjuangan. Apa nama baru blog ini? Hurm.. Anda kena sabar menunggu, kerana masih lagi difikirkan.