Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia

Klik sini —> BLOG PILIHAN MALAYSIA

Salam..hari ni masa berjalan-jalan, jumpa la blog ni..jadi Hac nak buat entry ringkas sikit mengenai Blog Pilihan Malaysia ni..hmm..

Blog My Hackers Are Here telah dibangunkan, ditulis, direkabentuk (aiceh..) pada hari Ahad, 16/01/2011. Blog ini tergolong dalam kategori Blog Tutorial Pilihan..Hac membuat blog ini dengan tujuan untuk berkongsi segala maklumat yang ada mengenai dunia Hackers dan Crackers dengan harapan para pengikut dan pembaca blog ini dapat mengambil manfaat dan mengetahui keadaan yang sebenar tentang dunia underground hackers mahupun crackers.

Tanpa IT, dunia ini tidak akan lengkap dan kemajuan tidak dapat dicapai..besarlah harapan Hac agar blog ini menjadi pusat rujukan untuk ilmu-ilmu berkaitan bidang IT..lagi pula, sejak kebelakangan ini dunia kerap dikejutkan dengan akaun-akaun FB YANG TELAH DIGODAM oleh para hackers sama ada dari dalam mahupun luar negara..tidak kurang juga dengan Sony Playstation Network yang juga telah digodam dan ini memberi ancaman besar kepada para penggunanya..

Hac berharap agar semua kawan-kawan menyokong blog Hac serta niat murni Hac untuk memperjuangkan ilmu IT..semoga anda semua semakin terbuka mata dan hati untuk mendalami ilmu IT yang sangat menarik ini! jadi tolong la undi blog Hac ni ya!
(skema gila lah ayat aku)

Kawan-kawan yang Hac ingin tag ialah:

1. Abgteror

2. Freaky

3. Kak Pah

(Dorang ni mesra alam sikit..jadi tak takut la nak tag..hehehe..)

Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

QKZ AK6 : Bajet Tapi Berkualiti

QKZ AK6 adalah IEM bajet yang sesuai untuk mereka yang baru sahaja ingin berjinak-jinak dengan aksesori audio yang lebih berkualiti. Dengan harga kurang daripada RM20,...

Cara ‘Boost’/Stabilkan Signal Rangkaian Bermasalah Untuk Melajukan Internet

Kebiasaannya, bila tempat/kawasan anda ADA rangkaian 4G tetapi lemah (1 bar), smartphone akan ‘turunkan’ kualiti rangkaian kepada 3G. Apabila ini terjadi, kelajuan internet akan menjadi sangat perlahan,...

Ulasan Tribit XFree Go: Fon Kepala Bluetooth Bajet Yang Memuaskan Telinga

Saya bukan jenis yang begitu berminat sekali dengan produk Bluetooth, kerana pada hemat saya, teknologi yang ada sekarang masih belum cukup mantap untuk menandingi...

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro : Dual Driver Bajet!

Tidak mahu ketinggalan dengan trend TWS yang semakin rancak, TaoTronics kini hadir dengan kemaskini pada TWS kategori bajet mereka. TaoTronics SoundLiberty 053 Pro adalah...

Artikel Berkaitan

%d bloggers like this: