Kursus ‘Real World’ Penetration Testing : Samurai Skills Course

Mr.Hac sentiasa ingin menjadi yang terbaik di antara yang terbaik. Mr.Hac harap anda juga begitu. Jadi jika anda rasa anda mahu jadi yang terbaik, mengapa tidak anda leburkan laburkan sedikit wang anda kepada kursus ujian penembusan ‘dunia sebenar’ yang diberi nama sebagai Samurai Skill Course dari ninja-sec.

Dalam kursus ini, anda akan diberi pendedahan bagaimana cara Penggodam Beretika (Ethical Hacker) melakukan kerjanya. Sebagai contoh, syarikat Dell, syarikat pengeluar komputer yang kukuh, mereka sendiri mengupah penggodam untuk menguji sistem mereka supaya apabila terdapat kelemahan (Vulnerability), ia akan segera dapat ditampal.

Inilah yang dipanggil sebagai kursus ‘dunia sebenar’. Ia bukan sekadar kemahiran melakukan suntikan SQL semata-mata, ia bukan sekadar kemahiran menggodam Facebook rakan, bahkan bukan sama sekali kebolehan menggunakan tools percuma. Ia adalah pembelajaran yang meliputi kebolehan seseorang penggodam untuk memecah masuk sesebuah sistem dengan semua cara yang mungkin, dengan segala kaedah input dari kursus tersebut.

Anda boleh mendaftar sebagai pelajar pada pautan ini : Samurai Skills Course
Sebagai permulaan, anda boleh cuba dahulu trial percuma yang ada pada laman tersebut.

Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

Artikel Berkaitan

%d bloggers like this: