More

  Kemaskini Android System Webview Menyebabkan Aplikasi Gagal Berfungsi

  Kemaskini Google Chrome dan Android System Webview menyebabkan aplikasi gagal berfungsi pada peranti Android.

  Google mengesahkan kemaskini terbaru mereka menjadi punca kepada kegagalan aplikasi Android mengalami masalah dan gagal berfungsi.

  Pengguna melaporkan beberapa aplikasi yang bergantung kepada internet dan servis Google mengalami kegagalan setelah kemaskini terbaru Google Chrome dan Android System Webview mereka.

  Pengguna yang terjejas boleh mengambil langkah sementara untuk membuang kemaskini Android System Webview di Play Store. Bagi mereka yang tidak mempunyai atau tidak boleh membuang kemaskini Android System Webview di Play Store, mereka boleh membuang kemaskini pada Google Chrome dengan menekan butang “uninstall” atau “uninstall update“.

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: